warzywa suszone (cebula* 11,0 %, papryka czerwona* 8,6%, pomidor*, czosnek*, seler*), mąka pszenna*, skrobia kukurydziana*, sól jodowana, aromaty (z pszenicą), przyprawy (papryka chili*, nasiona kolendry*, pieprz czarny*, kmin rzymski*, liść laurowy*), zioła (tymianek*, liść pietruszki*), hydrolizowane białko pszenne, olej palmowy, sól, cukier*, ekstrakt słodu jęczmiennego*, olej z czerwonej papryki*, sok cytrynowy*, * naturalne składniki
z naturalnymi składnikami*, po prostu dobre!, *naturalne składniki
Winiary
Kompozycja do przygotowania dania Gulasz.
Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Często dobre dłużej
Sprawdź zanim wyrzucisz
Popatrz - Powąchaj - Posmakuj
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Co się przyda
- 300 g mięsa
- 1 kg warzyw
Propozycja składników:
- 300 g mięsa na gulasz
- 250 g ziemniaków
- 1 marchewka
- 1 czerwona papryka
- 1 cebula
Sposób przyrządzenia:
4 porcje, 60 min.
1. W garnku na gorącym oleju podsmaż pokrojone w kostkę mięso przez 5 minut, a następnie dodaj pokrojone warzywa i smaż razem kilka minut.
2. Zawartość opakowania dobrze wymieszaj z 500 ml zimnej wody.
3. Zalej całe danie, zagotuj, dodaj obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki i duś pod przykryciem na średnim ogniu przez 50 minut.
Saszetka
Niemcy