Avis des clients

Notation 4.8 / 5
Moyenne de: 13694 nombre d'opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 13694 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle, paczka perfekcyjnie spakowana, produkty maksymalnie zabezpieczone przed uszkodzeniem, szybko wyslana , terminowo dostarczona. Dodomku jest najlepszym sklepem sprzedazy wysylkowej z jakim dotychczas sie spotkalem , 2022-01-19 19:02:11
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze 100% zadowolenia! Polecam! , 2022-01-19 16:25:37
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko ok. , 2022-01-19 13:17:34
Opinie klientów dodomku.pl Świetnie , 2022-01-19 11:39:30
Opinie klientów dodomku.pl Otrzymalem wszystkie zamowione produkty zgodnie z lista zamowienia.Wszystkie produkty bardzo starannie zapakowane tak ze zadne z produktow ( röwniez te w sloikach )nie zostaly uszkodzone. , 2022-01-19 11:08:45
Opinie klientów dodomku.pl Pozytywnie :) Przesyłka dostarczona szybko.Pozdrawiam , 2022-01-19 10:04:15
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona.Szybka obsługa.Dostarczona w podanym terminie. Idealnie. , 2022-01-18 21:50:07
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2022-01-18 19:50:22
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa. Bardzo starannie zapakowane i zabezpieczone. Polecam i dziękuję ️. Napewno jeszcze coś zamówię ️ , 2022-01-18 19:23:14
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobrze zabezpieczona paczka, wszystko było dostarczone w idealnym stanie. , 2022-01-18 18:04:18
Opinie klientów dodomku.pl Zawsze na czas , 2022-01-18 17:19:10
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2022-01-18 13:47:38
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa,starannie zapakowane .Bardzo polecam , 2022-01-18 13:13:02
Opinie klientów dodomku.pl po raz kolejny jestem zadowolona , 2022-01-18 10:45:43
Opinie klientów dodomku.pl Super , 2022-01-17 19:07:25
Opinie klientów dodomku.pl Paczka zostala doreczona jak zwykle bardzo punktualnie, Pan Kurier jest bardzo uprzejmy. Ogromnie dziekuje Panu Kurierowi, Jego zetelnosc bardzo ulatwia mi opieke nad Tatusiem-seniorem. Dziekuje. , 2022-01-17 15:03:23
Opinie klientów dodomku.pl Doskonały sklep internetowy. Polecam w 100% i dziękuję. , 2022-01-17 12:54:04
Opinie klientów dodomku.pl Pierwszy raz zamwiam z tej strony produkty na święta i jestem zadowolona,wszystkie produkty starannie zapakowane i przyszło nawet przed czasem.Jestem zadowolona. , 2022-01-16 22:33:30
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo ładnie i starannie jestem bardzo zadowolona. , 2022-01-15 23:10:50
Opinie klientów dodomku.pl Zamówieni zgodne z zamówieniem otrzymałam następnego dnia, zapakowane perfekcyjnie. Polecam wszystkim. , 2022-01-15 12:24:27
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie. Miły kontakt. , 2022-01-15 11:29:11
Opinie klientów dodomku.pl Zacznę od wielkiego,gorącego podziękowania.Paczka cudownie,starannie spakowana.Wszystkie produkty posegregowane,ładnie ułożone,dokładnie zabezpieczone i porozdzielane.Produkty spożywcze chronione przed zepsuciem.Warzywka i owoce świeże.Nawet jaja dotarły całe i zdrowe.Wspaniała praca.Szybka realizacja.Dziękuję.Gorąco pozdrawiam.Jeżeli tylko będę mogła będę korzystać z Waszego sklepu.Wszystkim także będę go polecać.Nigdy mnie nie zawiedliście,nigdy nie byłam rozczarowana i powtórzę BARDZO DZIĘKUJĘ. , 2022-01-15 11:26:41
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze -- żadnych uwag !!! No - może jedna - brakowało jednej sztuki towaru z zamówionego przeze mnie asortymentu. Nie zgłaszałam jednak reklamacji gdyż zawsze dostawy są super i taki wypadek przy pracy mógł się zdarzyć, a brakujący towar kosztował raptem trochę ponad 2 złote. , 2022-01-14 17:57:36
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwyke świetnie spakowane i szybka dostawa. Dziękuje bardzo!!! , 2022-01-14 17:18:16
Opinie klientów dodomku.pl szybka i perfekcyjna przesylka , 2022-01-14 15:23:19
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: jutro
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5