Avis des clients

Notation 4.8 / 5
Moyenne de: 11525 nombre d'opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 11525 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Dobrze zapakowane i nic się nie stłukło , 2021-03-03 18:52:52
Opinie klientów dodomku.pl zamówienie zrealizowane b.szybko , 2021-03-03 18:15:31
Opinie klientów dodomku.pl Szybka przesyłka, dobrze zapakowane produkty. , 2021-03-03 18:11:21
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty starannie zapakowane w kartoniki i papierowe torebki, nabiał zabezpieczony przed ewentualnym rozlaniem w woreczkach foliowych. Wszystkie warzywa i owoce są bardzo dobrej jakości. Polecam. , 2021-03-03 10:48:09
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobrze spakowane, wszystko w kartonach i wciencim kartonie. Nie mialo za duzo plastyku jak ostatnio. Nie podobalo mi sie, ze otrzymalismy 2 butelki wody, spakowanej w plastyku. Po co to jest? Tylko zwienkszaja wagę paczki, co znaczy wiecej wagy dla kuriera i tez dla transportu i tzn. wiecej CO2. Ostatnio otrzymalismy nawet 4 butelki wody. Tej filozofii nie rozumiem i w przyszloszci nie chcię otrzymywac te butelki. Tez otrzymalismy 2 próbki sósow dla miasa w plastyku zadarmo. To jest w ogólu zbyteczne i przeczyw filozofii zero waste i ochronie srodowisko. Wole raczszej jakis bio produkt (np. suszone owoce, ziola itd.). , 2021-03-03 10:31:29
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo starannie,dokładnie spakowane.Produkty dobrze zabezpieczone.Bardzo cieplutko dziękuję. , 2021-03-03 09:51:04
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko dobrze jak zawsze , 2021-03-03 09:36:01
Opinie klientów dodomku.pl Z usług tego sklepu internetowego korzystam od dłuższego czasu. Jestem bardzo zadowolona z ich usług. Mają szeroki asortyment produktów, fachowe doradztwo i szybka obsługa klienta. Dostawy są bardzo szybko realizowane, produkty fachowo zapakowane. Jeszcze nigdy nie otrzymałam uszkodzonych artykułów ani uszkodzonej przesyłki. Polecam wszystkim. , 2021-03-03 08:51:38
Opinie klientów dodomku.pl Produkty idealnie zapakowane!!! Szacuneczek :-) , 2021-03-03 08:30:45
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko pieknie,perfekcyjnie zapakowane ,dostawa na czas. Mama zadowolona z zakupow ! , 2021-03-03 02:16:34
Opinie klientów dodomku.pl Przesylka dotarla w bardzo dobrym stanie ,perfekcyjna firma Do Domku. , 2021-03-03 01:44:58
Opinie klientów dodomku.pl Świetne produkty genialnie zapakowane , 2021-03-03 00:22:58
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle wszystko w najlepszym porządku. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana i szybko dostarczona. , 2021-03-02 22:37:52
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super!:) Polecam! , 2021-03-02 22:34:28
Opinie klientów dodomku.pl Nie mam zadnych zastrzezen :) wszystko swieze i swietnie zapakowane :) , 2021-03-02 22:33:02
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie przebiegło bardzo sprawnie. Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry. Towar zgodnie z zamówieniem. Jestem zadowolona z zakupów zrobionych u Was. Będę na pewno jeszcze zamawiać. , 2021-03-02 22:23:57
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjna dostawa , 2021-03-02 22:01:48
Opinie klientów dodomku.pl Szybko , 2021-03-02 21:11:21
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko bardzo dobrze zapakowane. , 2021-03-02 20:58:54
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle wszystko super , 2021-03-02 20:54:41
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona z dostarczonej przesyłki ,produkty super popakowane i dostarczone o czasie . , 2021-03-02 20:52:59
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjna dostawa , 2021-03-02 20:48:38
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko jak obiecane, dobre produkty, dostawa zgodnie z zapowiedzią :) Serwis pierwsza klasa! Dzięki :) , 2021-03-02 18:39:29
Opinie klientów dodomku.pl Niestety nie doczekaliśmy się przeprosin ze strony kuriera UPS, który dostarczał paczkę. Twierdził ze nie było nas przez dwa dni w domu i nie mógł dostarczyć przesyłki. Pracujemy z domu wiec jesteśmy na miejscu zawsze. Wystarczy zadzwonić domofonem. , 2021-03-02 17:59:10
Opinie klientów dodomku.pl To jest kpina co tu się wyrabia. Zamówienie złożyłam w sobotę 27.02.21 bo zawsze zamówienia wekendowe realizowane były w poniedziałek. Jakież było moje zaskoczenie gdy zobaczyłam wieczorem , że paczka jest zapakowana i 2 dni leżała u nich. W rezultacie pomidory doszły w formie przecieru i musiałam je wyrzucić.Pisałam do nich w sobotę i czekałam na odpowiedź do tej pory jest cisza.To już drugi raz pod rząd jak jestem stratna..Daruję sobie zakupy tutaj. , 2021-03-02 17:37:05
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2021-03-05
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5