Avis des clients

Notation 4.8 / 5
Moyenne de: 14480 nombre d'opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 14480 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Bez uwag , 2022-05-26 21:18:10
Opinie klientów dodomku.pl Jest ok dzięki , 2022-05-26 20:50:02
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko pieknie zapakowane ..produkty najwyzszej jakosci ...sprawne i szybkie dostarczenie przesylki...Dziekujemy bardzo... , 2022-05-26 18:55:26
Opinie klientów dodomku.pl super . Przesyłka ekspresowa , 2022-05-26 18:23:19
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok, polecam jak najbardziej. , 2022-05-26 17:25:11
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie zrealizowane perfekcyjnie,szybko i starannie zabezpieczone na czas podróży.Zamowione art.zgodne z opisem. , 2022-05-26 17:15:31
Opinie klientów dodomku.pl Źle zapakowany towar. Filety śledziowe w zalewie octowej były położone wieczkiem do dołu. Wszystko się rozlało!!! , 2022-05-26 16:49:35
Opinie klientów dodomku.pl Kolejny raz kurier Inpost nie dostarczył paczki pod drzwi mojego domu lecz zostawił ją na podjeździe posesji , skąd musiałam ją przynieść. Jestem po 70tce, poruszam się o lasce... Kurier być może uznał że skoro na posesji leży pies to go zaatakuje, ale pies jest stary i łagodny, inni kurierzy dostarczają paczki pod drzwi mimo obecności psa. Pozdrawiam, B. Komuda , 2022-05-26 16:24:41
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko doszło w całości, nic się nie wylało,nie zgniotło.Zapakowane dość dobrze, brakowało tylko listy produktów ale zamówienie jest w komputerze to sprawdziłam dostarczone produkty oraz datę przydatności bo czasami wysyłają z krótszą datą niż te zamówione. , 2022-05-26 15:12:40
Opinie klientów dodomku.pl Osobiście nie widziałam jak była zapakowana przesyłka, ale osoba obdarowana, była zadowolona , 2022-05-26 12:53:49
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dziękuję za zakupy. Pozdrawiam :) , 2022-05-25 18:00:22
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2022-05-25 17:02:32
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka dotarła b.szybko. Kurier,który ja dostarczył był Bardzo miły i uczynny. Dziękujemy I pozdrawiamy. , 2022-05-25 16:34:41
Opinie klientów dodomku.pl Tradycyjnie wszystko w porzadku, bardzo szybka wysylka,sklep godny polecenia. , 2022-05-25 15:22:16
Opinie klientów dodomku.pl Szybka realizacja. Wszystko zgodnie z opisem , 2022-05-25 15:07:27
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie na czas. Niestety spakowanie fatalne - w zamówieniu podkreśliłam, że chcę otrzymać dwa oryginalne kartony. Otrzymałam jeden oryginalny, a drugi otwarty, Najgorsze jednak było to, że oba zostały obklejone mocną taśmą, która po zdjęciu rozwaliła całe kartoniki. Jedno opakowanie oryginalne nie było dla mnie. Nie rozumiem jak można obklejać oryginalny karton taśmą? , 2022-05-25 14:52:12
Opinie klientów dodomku.pl Dostałam wszystko, chociaż paczka była trochę jakby nie z tego świata. Lekki rozgardiasz wśród zup ale ciastka ładnie ułożone. Jedno jajo nie przeżyło i chyba najważniejsze, jedna czekolada dla kogośzłamana(zależało mi szczególnie na czekoladach). Poza tym wysoki poziom. Nie mogę ocenić perfekcyjnie, ale na 5+. Dziękuję, pozdrawiam. Przepraszam za krytykę. , 2022-05-25 12:02:49
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa prosto pod drzwi. Dziekuje bardzo ze kurier zawsze wnosi przesylke dla mojej mamy! , 2022-05-25 11:37:05
Opinie klientów dodomku.pl Serdecznie polecam. Blyskawiczna wysylka, zapakowana perfekcyjnie. , 2022-05-25 10:28:44
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle doskonale spakowane produkty ,wysokiej jakości zwłaszcza warzywa i owoce. Korzystam z waszych usług od kilku miesięcy i jescze nigdy się nie rozczarowałam. Wysoka jakość usługi, trzymajcie tak dalej. , 2022-05-25 09:51:55
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobrze zapakowane z uwzględnieniem produktów miesnych. Polecam. , 2022-05-24 20:40:52
Opinie klientów dodomku.pl Kolejne z kolei zakupy i ponownie pełne zadowolenie. Całość transakcji wypadła perfekcyjnie. Spakowanie wyśmienite, czysto i schludnie, zero zniszczonych produktów. Polecam! , 2022-05-24 20:16:17
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2022-05-24 19:34:35
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobra! Zapakowane idealnie! :) , 2022-05-24 18:36:33
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjna dostawa. Perfekcyjny Kurier , 2022-05-24 17:36:17
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2022-05-30
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5