Avis des clients

Notation 4.8 / 5
Moyenne de: 12722 nombre d'opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 12722 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl To nie był mój pierwszy zakup i mogę tylko potwierdzić,że jestem bardzo zadowolona. Świetnie zapakowane produkty,szybka dostawa. Polecam z całą odpowiedzialnością za słowa. Oby tak dalej! , 2021-08-02 21:50:59
Opinie klientów dodomku.pl Ogólnie jestem zadowolona,chociaż dotarly 4 rozbite jajka z 20szt, i pęknięta 1 butelka 500 ml z wodą mineralną,wylało się pół butelki wody.Reszta cała.Towar dobry,świeży. , 2021-08-02 13:10:16
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2021-08-02 11:50:03
Opinie klientów dodomku.pl Świetnie , 2021-08-02 09:23:22
Opinie klientów dodomku.pl Niestety musialam zlozyc reklamacje polowy produktow nie bylo w paczce a za przesylke zagraniczna zaplacilam nie malo teraz czekam na rozpatrzenie reklamacji ,wolalabym zeby produkty zamowione byly przeslane niz zwrot kosztow .To moje drugie zamowienie i niestety przyszlo rozczarowanie .Rozumiem ze mozna nie zapakowac czekogos albo sie pomylic ale nie zapakowac takiej ilosci produktow to wedlug mnie cos nie tak . , 2021-07-30 16:38:19
Zwracam honor ,moj blad jedno zamowienie dwie paczki dostarczone w roznym terminie .Sytuacja wyjasniona praktycznie od razu ,mila obsluga .Przepraszam za zamieszanie no troche nie z mojej winy,ale zamieszanie.Pozdrawiam i dalej bede zamawiac ,bo warto .Personel pierwsza klasa ! 2021-08-02 14:26:32
Opinie klientów dodomku.pl Kurier zostawił zamówienie na parkingu przed wejściem do budynku, gdzie każdy mógł je zabrać, mimo iż został wpuszczony do budynku i poinstruowany ze ma wjechać na 4 piętro. , 2021-07-30 16:00:45
Opinie klientów dodomku.pl Towar spakowany na najwyższym poziomie , baz najkichkolwiek zastrzeżeń , tym bardziej ze były to śledzie ( matiasy ) w wiaderku , nie rozlała się anie kropla , przyjechały jeszce chłodne , notabene jak zawsze , w 100% gorąco polecam , 2021-07-30 14:45:33
Opinie klientów dodomku.pl Szybko, sprawnie, perfekcyjnie! , 2021-07-30 14:28:32
Opinie klientów dodomku.pl Super, sprawnie i dokladnie... polecał , 2021-07-30 14:14:51
Opinie klientów dodomku.pl Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem, starannie opakowane bez uszkodzeń-doskonale. , 2021-07-30 01:31:38
Opinie klientów dodomku.pl Jak sie mowi :Dbamy jak o swoje! Wielkie Dzieki dla calej zalogi za uwage i profesjonalizm Dla Pani Malgorzaty specjlalne podziekowania. , 2021-07-29 17:18:41
Opinie klientów dodomku.pl WSzyszko ok ale mokre , 2021-07-29 09:11:07
Opinie klientów dodomku.pl Super szybką dostawą spakowane starannie dziękuję , 2021-07-28 20:56:00
Opinie klientów dodomku.pl Wspaniała i szybka obsługa , 2021-07-28 20:38:09
Opinie klientów dodomku.pl wszystko dotarło nie połamane,nie potłuczone,b.szybko,kurier bez marudzenia wniósł na 4p. , 2021-07-28 14:58:34
Opinie klientów dodomku.pl Nic nowego nie napiszę, szybko, towar dobrej jakości, super pakowanie. , 2021-07-28 12:44:31
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko świetnie, jak zawsze. Kurier bardzo miły, produkty świeże, bezpiecznie zapakowane. , 2021-07-28 11:29:18
Opinie klientów dodomku.pl Tak perfekcyjnie zapakowane zakupy to widzę pierwszy raz w życiu, wszystko było zabezpieczone ze szczególną starannością. W transporcie nic się nie uszkodziło. Dziękuję bardzo! , 2021-07-28 11:27:28
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2021-07-27 14:06:14
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2021-07-27 14:04:56
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję za szybką dostawę. Wszystko starannie zapakowane. , 2021-07-27 13:23:28
Opinie klientów dodomku.pl Towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa , 2021-07-27 12:24:21
Opinie klientów dodomku.pl Sprawnie i szybko, polecam! , 2021-07-27 08:23:12
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa OK! , 2021-07-27 07:54:59
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie terminowe, zapakowane starannie, wszystko ok. Polecam. , 2021-07-26 16:58:27
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: jutro
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5