Avis des clients

Notation 4.8 / 5
Moyenne de: 15383 nombre d'opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 15383 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko dobrze zapakowane , 2022-12-05 16:31:35
Opinie klientów dodomku.pl polecam , 2022-12-05 14:42:03
Opinie klientów dodomku.pl zamówienie zrealizowane szybko, wszystko zgodne , 2022-12-05 12:27:20
Opinie klientów dodomku.pl Polecam sklep z czystym sumieniem. Produkty w dobrych cenach, szybka i bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka. , 2022-12-05 11:25:23
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle ok, sklep godny polecenia , 2022-12-04 16:08:05
Opinie klientów dodomku.pl oczywiscie paczka doszla w ciagu 24 godz. wszystko super zapakowane i swieze, dziekuje , 2022-12-04 01:42:59
Opinie klientów dodomku.pl NIE WIEM KTO PRACUJE W TEJ FIRMIE!!!!!!!!!! ROBICIE MEGA PACZKI I JA MUSZĘ TARGAĆ NA DRUGIE PIĘTRO!!! BO ZNÓW ZOSTAŁA NA PARTERZE!!!! TERAZ PACZKĘ O WADZE 6 KG PODZIELĘ NA DWIE!!!!!!!!!!!! MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!11 , 2022-12-03 16:14:58
STRASZNE /PISAŁAM W KOMENTARZU O EWENTUALNYM PODZIALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2022-12-03 16:17:55
O I WEZMĘ ZA POBRANIEM!!! O TO BĘDZIE ROZWIĄZANIE!!!!!!!!!!!!!!!!! 2022-12-03 16:19:21
Opinie klientów dodomku.pl Cóż od lat to samo - super firma, wspaniałe produkty, szybka realizacja i świetnie zapakowane. Pozdrawiam , 2022-12-03 14:26:40
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko perfekcyjnie! Kolejne (na pewno nie ostatnie) udane zakupy :) , 2022-12-03 10:06:41
Opinie klientów dodomku.pl szczerze polecam, wszystko na najwyższym poziomie: duży asortyment ,przygotowanie i zapakowanie towaru bardzo bezpiecznie i starannie , szybka dostawa, brawo dla całej załogi oraz przewoznika UPS , oby tak dalej, pozdrawiam , 2022-12-03 01:29:01
Opinie klientów dodomku.pl Zamiast sosu bolońskiego dawtona, dostałem sos do spaghetti. Być może jest zmiana etykiet. Na szczęście nie miało to dla mnie większego znaczenia. , 2022-12-02 18:56:36
Opinie klientów dodomku.pl Artykuły zamówione zostały doręczone ale kto do i tak ciężkiej paczki wymyślił żeby włożyć jeszcze jako bonus 3 butelki wody? Po co? Ledwo doniosłem to do domu Moim zdaniem słabo to wyszło... , 2022-12-02 18:23:10
Opinie klientów dodomku.pl Zakupy w dodomku bardzo mi się podobają. Szybka dostawa, dobry towar. Polecam klientom , 2022-12-02 18:14:51
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2022-12-02 16:38:03
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko perfekcyjne, szybka dostawa.Polecam , 2022-12-02 14:59:25
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko bardzo dobrze. Szybka dostawa. , 2022-12-02 13:44:43
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobrze zapakowana paczka. Szybka dostawa , 2022-12-02 13:37:19
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2022-12-02 12:01:30
Opinie klientów dodomku.pl Szybko,sprawnie i solidnie,polecam. , 2022-12-02 10:21:30
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka realizacja zamówienia , 2022-12-02 10:03:35
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok. Szybko , sprawnie. , 2022-12-02 07:05:49
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko perfekcyjnie jak zawsze , 2022-12-01 23:26:08
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko spakowane starannie i kompletnie, polecam , 2022-12-01 22:07:59
Opinie klientów dodomku.pl Polecam z całego serca) , 2022-12-01 19:44:32
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko szybko dostarczone. Perfekcyjnie zapakowane! , 2022-12-01 17:26:11
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2022-12-07
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5