Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Avis des clients

Notation 4.8 / 5
Moyenne de: 7124 nombre d'opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 7124 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super jak zwykle. , 2020-01-23 18:03:10
Opinie klientów dodomku.pl Szybko i na czas, dobrze zapakowane. , 2020-01-23 17:09:28
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty zostały dobrze spakowane, niemniej jednak miano dołożyć mięso mielone a go nie było. , 2020-01-23 15:51:57
Opinie klientów dodomku.pl Złodzieje , złodzieje zamiast kiełbasy jest woda , 2020-01-23 15:45:36
Opinie klientów dodomku.pl Szybko i sprawnie, polecam , 2020-01-23 15:40:51
Opinie klientów dodomku.pl Jestem Bardzo zadowolona z ekspresowej przesyłki zamówienia dokonałam w Poniedziałek a zamówienie dostałam już w czwartek dodam że mieszkam w Holandii , 2020-01-23 14:48:32
Opinie klientów dodomku.pl Polecam. Super towary i szybkie dostarczenie , 2020-01-23 14:35:13
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie artykuły bardzo staranno zapakowano, wszystko dotarło w całości. Jak zawsze zadowolona z możliwości zjedzenia Naszych produktów. , 2020-01-23 14:28:46
Opinie klientów dodomku.pl Witam po raz drugi skorzystałem ze sklepu dodomku.pl i jestem bardzo zadowolony,wszystko w jak najlepszym porządku.Pakowanie bardzo staranne,expresowa dostawa.Z czystym sumieniem POLECAM. , 2020-01-23 14:13:40
Opinie klientów dodomku.pl Pracownik ktory spakowal paczke zle ocenil towary i artykuly ktore spakowal ,nie powinny w paczce znalezc sie pogniecione pudelka ,wyjedzone czekoladki z bombonierek ,porozrywane folie ,i nie byly to mechaniczne uszkodzenia w czasie dostawy ,poniewaz robie zakupy sezonowo dla rodzicow i ta paczka byla paczka slodyczy na dzien babci i dziadka jestem strasznie zawiedziona tym co uslyszalam dzisiaj od rodzicow paczka byla dostarczona pierwsza klasa pudelko nie uszkodzone kurier bardzo mily ale zawartosc to kompletne rozczarowanie , 2020-01-23 14:03:06
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona szybką dostawa wszystko zgodne z moim zamówieniem pozytywny kontakt z kurierem , 2020-01-23 13:55:19
Opinie klientów dodomku.pl dotarło wszystko i na czas. , 2020-01-22 22:17:14
Opinie klientów dodomku.pl PERFEKCYJNIE ZAPAKOWANE/W ZGRZEWKI/SUPER , 2020-01-22 20:37:16
Opinie klientów dodomku.pl Szybka realizacja, towar dobrze spakowany, polecam - sama również będę korzystać :) , 2020-01-22 20:31:53
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko super! Spakowane to co trzeba i tak jak powinno być. A realizacja zamówienia ekspresowa. , 2020-01-22 19:37:59
Opinie klientów dodomku.pl SUPER!! , 2020-01-22 14:55:25
Opinie klientów dodomku.pl kolejna paczka do drugiej babci doszla :) polecam super , 2020-01-22 13:07:10
Opinie klientów dodomku.pl Zawsze na wysokim poziomie!!! , 2020-01-22 12:49:58
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa perfekcyjna. , 2020-01-22 10:58:40
Opinie klientów dodomku.pl Kompletne, zabezpieczone i na czas. Polecam. , 2020-01-22 10:53:50
Opinie klientów dodomku.pl Produkty dobrze spakowane. Polecam!! , 2020-01-22 10:14:58
Opinie klientów dodomku.pl Produkty dobrej jakosci Dostawa o czasie , 2020-01-21 22:52:47
Opinie klientów dodomku.pl Serdecznie dziękuję, wszystko pięknie zapakowane, perfekcja na 100%, polecam wszystkim!!!! Pozdrawiam :) , 2020-01-21 22:15:01
Opinie klientów dodomku.pl wszystko super , 2020-01-21 21:38:12
Opinie klientów dodomku.pl Babcia zadowolona :) wszystko z listy sie zgadzalo,paczka bez uszkodzen :) , 2020-01-21 17:34:35
koszyk z zakupami
zwiń koszyk