Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Avis des clients

page: 1 / 216 nombre d'opinions: 5391
4.8

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 5391 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Paczka bardzo dobrze zapakowana wręcz perfekcyjnie :). Towar zgodny z zamówieniem , szybka dostawa bardzo uprzejmy kurier.Jestem zadowolona i polecam wszystkim sklep DoDomku.pl. , 2019-05-20
Opinie klientów dodomku.pl Nic do reklamowacz !!! wzsystko ok. , 2019-05-20
Opinie klientów dodomku.pl Dzien dobry P. Arturze. Wszystko ok..Paczka doszla dzisiaj....Poniedzialek...wszystko z waszej strony bylo slicznie zapakowane.....nawet Ludwik troszeczke pokropil. Ale to nic nie zaszkodzilo nikomu, gdyz byl pieknie zapakowany we folie i szczelnie zamkniety. Dziekuje za wspanialy service ....Milego dnia. Do nastepnego razu..Correspondent Magdalene Nielsen, Dania....... , 2019-05-20
Opinie klientów dodomku.pl Słabo, ogórki konserwowe nie zakręcone, zalały paczke :(((((((((((((((((( , 2019-05-20
Opinie klientów dodomku.pl Ekspresowa dostawa! , 2019-05-18
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję za szybką i sprawną dostawę :) , 2019-05-18
Opinie klientów dodomku.pl Zamówione produkty bardzo dobrej jakości, towar zapakowany perfekcyjnie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam znajomym. Dziękuję , 2019-05-17
Opinie klientów dodomku.pl Szybko i solidnie :) , 2019-05-17
Opinie klientów dodomku.pl Paczka bardzo dobrze zapakowana i zabezpieczona dziękuję , 2019-05-17
Opinie klientów dodomku.pl Paczka bardzo dobrze zapakowana i zabezpieczona dziękuję , 2019-05-17
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjnie zapakowane, zgodnie z zamowieniem. Dziekuje. Anna , 2019-05-17
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super, zamówione w piątek, przesyłka dotarła już w piątek. Polecam! , 2019-05-17
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka przyszła do mnie według prognozowanego wyznaczonego terminu dostawy. W odebranej przeze mnie od kuriera paczce, produkty były ładnie poukładane jak zwykle. ŻADNYCH komplikacji w całym złożonym przeze mnie zamówieniu. Polecam sklep dodomku.pl :) , 2019-05-17
Opinie klientów dodomku.pl Najlepsza strona ever :) Przesyłkę zawsze kolejnego dnia mam w domu , 2019-05-17
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa,wszystko idealnie zapakowane, fachowa i rzetelna obsługa.Polecam. , 2019-05-17
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko dotarło w bardzo dobrym stanie. Jedynie słoiczek z kaparami przeciekał. Będę chyba musiała je szybciej zużyć. , 2019-05-17
Przepraszam, ale kapary były gdzie indziej zamawiane :) Pomyliłam dostawy :) 2019-05-17 12:03:51
Opinie klientów dodomku.pl Paczki szybko dostarczane i zawsze starannie zapakowane .Produkty HIPP najlepsze .Zamawiam już od 3 miesięcy i nigdy nie było problemu. Polecam , 2019-05-17
Opinie klientów dodomku.pl wszystko zapakowane perfekt
ocenia na bardzo dobrze
, 2019-05-17
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w porządku , 2019-05-17
Opinie klientów dodomku.pl Ładnie zapakowane. Szybko dostarczyli. Zamawialam w czwartek było już w piątek mimo że jestem z drugiego konca Polski. Polecam , 2019-05-17
Opinie klientów dodomku.pl Polecam wszystkim super zapakowane i szybka dostawa , 2019-05-16
Opinie klientów dodomku.pl Już po raz kolejny, szybko i profesjonalnie. , 2019-05-16
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w porządku , 2019-05-16
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok, paczka zamówiona we wtorek wieczorem, wysłana w środę, dotarła w czwartek, więc najszybciej jak się da:) zamówienie kompletne + gratisy:) , 2019-05-16
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie zrealizowane poprawnie i szybko . Polecam tą firmę . , 2019-05-16
koszyk z zakupami
zwiń koszyk