Avis des clients

Notation 4.7 / 5
Moyenne de: 8888 nombre d'opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Wejherowska 91 A 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.7 8888 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko świetnie zabezpieczone. Tylko taśma klejąca przy odrywaniu uszkodziła oba opakowania... Jedno było na prezent. To tylko karton, ale nie ma efektu WOW przy wręczaniu. Poza tym OK! , 2020-07-15 22:54:38
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo starannie zapakowana paczka i bardzo miłe doręczenie. Polecam. , 2020-07-15 20:43:02
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze profesjonalnie. Polecam wszystkim. , 2020-07-15 18:07:24
Opinie klientów dodomku.pl brakowało pasztetu z pomidorami , 2020-07-15 16:46:03
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w porządku, poprosiłam kuriera o wejście na piętro bo nie mam możliwości zejścia, to bez żadnych pretensji przyszedł i przekazał paczkę , 2020-07-15 13:29:05
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcja. Polecam. , 2020-07-15 13:17:34
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko w idealnym stanie dostarczone. Dziękuję , 2020-07-15 12:53:57
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo polecam stronkę ,wszystko starannie zapakowane , zamówienie na następny dzień w domu ! , 2020-07-15 12:46:02
Opinie klientów dodomku.pl Paczka doszła w całości Towar spakowany dobrze jedynie ciastka Bell Vita rzucone luzem były połamane ale daje się je zjeść.Bałam się ,że mleko świeże skwaśnieje bo to i duża odległość ( 600 km) i kurier akurat wczoraj ( u nas był upał - paczka w samochodzie prawie cały dzień ),późno doręczył paczkę (godz 17,00 zawsze doręczał do godz 13,00) ale było wszystko w porządku. W pudełku gdzie było mleko wkład chłodzący bardzo pomógł.Za to w drugim pudełku gdzie były sery i wędlina wkładu chłodzącego nie było. Doszła do mnie ta paczka po 24 godzinach od zapakowania i na szczęście nic się nie zepsuło ale co by było jakby doszło do jakiejś awarii w firmie kurierskiej co już się zdarzało i paczka przyszłaby za 2 dni? Wszystko byłoby do wyrzucenia.Już tak miałam,że paczka miała być w piątek ale właśnie gdzieś nastąpiła awaria samochodu firmy kurierskiej i dostałam ją dopiero w poniedziałek i część zamówionego towaru musiałam wyrzucić. , 2020-07-15 12:39:17
Opinie klientów dodomku.pl Idealnie.Ładnie,starannie spakowane.Dobrze zabezpieczone.Nie uszkodzone.Artykuły znakomitej jakości.Kurier nowy,nie ten,który dostarczał mi przesyłki do tej pory,ale także grzeczny.Paczka w bardzo dobrym stanie dotarła pod same drzwi.Myślę,że wszyscy Kurierzy to fajne chłopaki.Dziękuję bardzo gorąco wszystkim pracownikom.Pozdrawiam. , 2020-07-15 11:07:30
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko świetnie , 2020-07-15 06:56:51
Opinie klientów dodomku.pl Ok. , 2020-07-14 22:13:30
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko zapakowane rewelacyjnie - jak zawsze.
Produkty zgodne z zamówieniem
, 2020-07-14 20:50:33
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam :) , 2020-07-14 19:15:56
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko idealnie. Przesyłka expresowa i super zabezpieczona. , 2020-07-14 19:03:06
Opinie klientów dodomku.pl Polecam z czystym sumieniem ? , 2020-07-14 18:57:41
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolony. Polecam , 2020-07-14 17:50:58
Opinie klientów dodomku.pl Jestem zachwycona!
Dostawa już kolejnego dnia, wszystko bezpiecznie zapakowane :)
To moje pierwsze zakupy, na pewno nie ostatnie! :)
, 2020-07-14 16:51:37
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super , 2020-07-14 16:47:08
Opinie klientów dodomku.pl Polecam! , 2020-07-14 16:27:21
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w najlepszym porządku.
Dziękuję
, 2020-07-13 19:13:20
Opinie klientów dodomku.pl Super , 2020-07-13 18:50:52
Opinie klientów dodomku.pl Starannie zapakowane,wszystko jak zwykle dotarlo w idealnym stanie.Obsluga klienta na wysokim poziomie.Pod kazdym wzgledem super sklep.Pozdrawiam z Finlandii , 2020-07-13 14:27:10
Opinie klientów dodomku.pl Jestem zadowolona z realizacji zamowienia dziękuje. , 2020-07-13 11:42:50
Opinie klientów dodomku.pl Nie dostalam paczki. Mam dostać jutro. , 2020-07-13 10:28:17
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Wysyłka: dzisiaj
Dostawa: jutro
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Wejherowska 91 A Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5