Avis des clients

Notation 4.8 / 5
Moyenne de: 10352 nombre d'opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 10352 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobry kontakt ze sklepem, dostawa szybka i dogodna. Polecam! , 2020-12-02 19:14:21
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w porządku, zastanawiam się tylko jaki był cel złozenia na pół torebki z budyniem. , 2020-12-02 18:36:43
Opinie klientów dodomku.pl proszę o używanie mniejszej ilości kartonow I butelek, kazdy towar nie musi miec osobnego kartonu, z ostatniego zamowienie zostalo mi 12 butelek I kilkanascie kartonow I kartonikow , 2020-12-02 18:33:08
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle przesyłka dotarła w idealnym stanie i super szybko. Dziękuję. , 2020-12-02 17:04:28
Opinie klientów dodomku.pl krótki czas realizacji ,wszystkie produkty zapakowane super Polecam , 2020-12-02 16:21:32
Opinie klientów dodomku.pl Dzięki, dokładnie zapakowane, dostawa terminowa. , 2020-12-02 15:46:02
Opinie klientów dodomku.pl Troche zmartwiła mnie ilość zużytego papieru,Ile drzew traci przy tym życie?Jedno zastrzeżenie do towaru-brokuł był nie pierwszej swieżości ,poza tym ok. , 2020-12-02 15:43:34
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa, wszystko pięknie zapakowane - dziękuję! , 2020-12-02 12:42:58
Opinie klientów dodomku.pl Błyskawiczna i doskonała obsługa przesyłki! Dzięki serdeczne za wysoką jakość zapakowania. , 2020-12-02 11:27:57
Opinie klientów dodomku.pl wszystko OK, bardzo dziękuję, dzięki Wam mam możliwośc rozkoszowania sie smakiem kiszonych ogórków w Italii !! , 2020-12-02 10:29:33
Opinie klientów dodomku.pl wszystko ok , 2020-12-02 09:38:09
Opinie klientów dodomku.pl Szybko, lecz nie była do odbioru w miejscu, do którego zamówiłam tylko na poczcie, A tam wiadomo jak jest.... , 2020-12-02 09:04:31
Opinie klientów dodomku.pl zamówienie było super zapakowane, wszystko dotarło na czas , 2020-12-02 08:23:45
Opinie klientów dodomku.pl Super szybko , 2020-12-02 06:58:12
Opinie klientów dodomku.pl Doskonale, jak zawsze , 2020-12-02 05:11:03
Opinie klientów dodomku.pl wszystko w porządku, bardzo sprawnie. Żadnej pomyłki na ponad 40 zamówionych art. Jakość dobra. Zapakowane aż nadto staranne - zużyłabym mniej folii , 2020-12-02 01:43:16
Opinie klientów dodomku.pl Drugie zamówienie. Zapakowane tak, że można by paczką rzucać o ścianę a i tak by się z nią nic nie stało . Szybko i bardzo solidnie. Polecam! , 2020-12-02 01:05:30
Opinie klientów dodomku.pl Super dziekuje bardzo , 2020-12-02 00:36:09
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko starannie zapakowane produkty świeżutkie teraz mogę czesciej zamawiać z tej strony jestem naprawdę mega zadowolona dziękuje i serdecznie polecam , 2020-12-01 21:02:40
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle,jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia,szybko,towar dobrze zapakowany i dobrej jakości. Bardzo polecam. , 2020-12-01 18:41:45
Opinie klientów dodomku.pl Szybka , bardzo dobrze zabezpieczona dziękuję , 2020-12-01 16:50:38
Opinie klientów dodomku.pl Pomimo początkowych obaw złożyłem całkiem spore zamówienie i nie żałuję, wszystko zapakowane bardzo profesjonalnie, produkty bardzo dobrej jakości, polecam , 2020-12-01 15:09:46
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa. Towar dostarczony ekspresowo .wszystko było świeżutkie. Bardzo miły pan Andrzej Andrychewicz , który rozwiąże każdy problem związany z zamówieniem .Bardzo polecam firmę Do domku!!! , 2020-12-01 15:05:53
Opinie klientów dodomku.pl Otrzymałam właśnie swoją przesyłkę. To były moje pierwsze zakupy. Zamówiłam kilka produktów specjalnie, żeby sprawdzić w jakim przyjdą stanie np. wafle, serek wiejski, kilka szklanych rzeczy, chrupki kukurydziane. Każda z nich przyszła w idealnym stanie. Wszystko bardzo starannie zapakowane, przemyślane, jestem zachwycona i będę z pewnością polecać na prawo i lewo. Zaznaczam, że była to przesyłka na południe Francji a biorąc pod uwagę traktowanie przesyłek przez kurierów, które jest czasami bardzo brutalne, nie zaszkodziło żadnemu z zamawianych produktów. Może to zobrazować jak bardzo sklep dodomku.pl przyklada się do realizacji zamówienia na wysokim poziomie. Polecam w 100%. , 2020-12-01 14:35:11
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty sa bardzo dobrze zapakowane,doszlo wszystko w calosci a byly tez i sloiczki,dzieciaki zadowolone z kabanosow,super polecam i napewno jeszcze zrobimy zakupy , 2020-12-01 14:24:16
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2020-12-04
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5