Avis des clients

Notation 4.8 / 5
Moyenne de: 17711 nombre d'opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 17711 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl dodomku.pl polecam wszystkim! Zakupy można robić z każdego zakątka świata, a dostarczane są na terenie całej Polski. Niesamowita staranność w pakowaniu oraz bardzo szybka realizacja zamówienia. To nie pierwsze moje zakupy z dodomku.pl i na pewno nie ostatnie. , 2024-03-03 17:17:18
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko było bardzo dobrze , 2024-03-01 20:54:20
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2024-03-01 11:51:42
Opinie klientów dodomku.pl Błyskawiczna dostawa, dostarczone zakupy zgodne z zamówieniem. produkty dobrej jakości, dobrze zapakowane. Szczerze polecam zakupy poprzez: dodomku.pl , 2024-03-01 09:37:48
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo w porządku , 2024-03-01 09:19:23
Opinie klientów dodomku.pl Polecam , 2024-03-01 09:07:00
Opinie klientów dodomku.pl Super! , 2024-02-29 22:45:30
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle wszystko super. , 2024-02-29 22:37:12
Opinie klientów dodomku.pl Sama radość zamawiać w tym sklepie towar.Tam wszystko pod każdym względem super.Wielkie podziękowania ślemy Panu Andrzejowi bardzo ułożonemu ipomocnemu człowiekowi.Są sklepy w których ludzie pracują jak za karę powinni być przeszkoleni.Ten sklep jest wzorem. Pozdrawiam , 2024-02-29 22:29:45
Opinie klientów dodomku.pl febomenalna jakość w rozsądnej cenie , 2024-02-29 17:04:26
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dokladnie wszystko spakowane,osobno kazdy rodzaj produktow,a rowniez zabespieczone od wysokiej temperatury,podczas transportu.Dziekujemy. , 2024-02-29 16:35:37
Opinie klientów dodomku.pl Nie mam uwag do produktów,ani ich zapakowania. , 2024-02-29 14:52:18
Opinie klientów dodomku.pl Super firma Polecam ! , 2024-02-29 13:15:50
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko zgodne z zamówieniem .Polecam , 2024-02-29 11:36:07
Opinie klientów dodomku.pl Polecam. , 2024-02-29 11:23:52
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle wszystko SUPER dostawa błyskawiczna. Dziękuję. , 2024-02-29 10:53:51
Opinie klientów dodomku.pl Super polecam , 2024-02-28 23:47:02
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2024-02-28 18:41:47
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko zapakowane bardzo dobrze nic się nie zbiło ani nie zgniotło.Jogurty, serki, wędlina przyszła dość mocno schłodzona( w butelkach był jeszcze lód ). Warzywa też świeże. , 2024-02-28 16:03:58
Opinie klientów dodomku.pl Super perfekt pakowanie. Zakupy u Was, to przyjemność i duża pomoc jak dla mnie. , 2024-02-28 15:05:22
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko pięknie i dobrze zapakowane, i zabezpieczone. Perfekcyjna robota. Sklep jest super. Dobre zaopatrzenie, świetna obsługa klienta oraz kontakt z właścicielem przedsiębiorstwa. Zawsze pomocni. Pozdrawiam serdecznie , 2024-02-28 14:46:42
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2024-02-28 09:20:29
Opinie klientów dodomku.pl Jak dla mnie-Najwyższa półka. Absolutnie jesteście najlepsi. , 2024-02-28 06:55:35
Opinie klientów dodomku.pl Kolejne błyskawicznie dostarczone zamówienie zagraniczne, wszystko doskonale zapakowane, na pewno złożę zamówienie jeszcze nie jeden raz. , 2024-02-27 22:38:18
Opinie klientów dodomku.pl Polecam ten sklep i zakupy online. Szybko i ceny przystępne. Drugi raz zamawiałam i wszystko dobrze zapakowane, świeże. Kurier pomógł wnieść paczkę. , 2024-02-27 16:31:37
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2024-03-06
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5