Avis des clients

page: 1 / 159 nombre d'opinions: 3970

Ocena zamówienia w dodomku.pl Szybka realizacja zamówienia, zgodność towarów z zamówieniem / , 2018-10-16
Ocena zamówienia w dodomku.pl Ale idealna realizacja zamówienia! Bardzo, bardzo dziękuję. / , 2018-10-16
Ocena zamówienia w dodomku.pl Błyskawiczna dostawa, wszystko tak jak być powinno! POLECAM!! :) / , 2018-10-16
Ocena zamówienia w dodomku.pl Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, produkty zabezpieczone. / , 2018-10-16
Ocena zamówienia w dodomku.pl Miły kontakt. Towar zgodny z opisem. Błyskawiczna dostawa.Polecam wszystkim. / , 2018-10-16
Ocena zamówienia w dodomku.pl Przesyłka dotarła nienaruszone. Dziękuję :) trochę dużo było streczu użytego do spakowania każdego produktu, ale może to było konieczne. / , 2018-10-15
Ocena zamówienia w dodomku.pl Polecam serdecznie produkty ze strony "do domku.pl"oraz precyzyjnie zapakowane produkty / , 2018-10-15
Ocena zamówienia w dodomku.pl Wszystko bez zastrzeżeń / , 2018-10-15
Ocena zamówienia w dodomku.pl Szybka dostawa zgodnie z zamówieniem / , 2018-10-15
Ocena zamówienia w dodomku.pl Moja opinia : SUPER / , 2018-10-14
Ocena zamówienia w dodomku.pl Świetny sklep. Duży wybór produktów i szybka realizacja zamówienia. Polecam / , 2018-10-13
Ocena zamówienia w dodomku.pl Polecam / , 2018-10-13
Ocena zamówienia w dodomku.pl Wszystko ok. Zamówienie zostało zrealizowane w całości szybko, bez jakichkolwiek problemów jak zwykle. Polecam z miłą chęcią robienie tutaj zakupów. Polecam. / , 2018-10-13
Ocena zamówienia w dodomku.pl Zamówienie od momentu jego złożenia do otrzymania oceniam bardzo pozytywnie. Pracownikowi który je pakował można śmiało dać podwyżkę :) kurierowi także :) pozdrawiam z uśmiechem. / , 2018-10-12
Ocena zamówienia w dodomku.pl Perfekcyjnie. Dzieki / , 2018-10-12
Ocena zamówienia w dodomku.pl bardzo polecam / , 2018-10-12
Ocena zamówienia w dodomku.pl Tak solidnie zapakowane, że rozpakowywanie to pracochłonne zajęcie. Polecam!! / , 2018-10-12
Ocena zamówienia w dodomku.pl EKSPRESOWA wysyłka! Super! / , 2018-10-12
Ocena zamówienia w dodomku.pl jestem zadowolony, ale ocenię na dobrze, bo obcieliście moje zamówienie z części pieczywa / , 2018-10-12
Ocena zamówienia w dodomku.pl Dziękuje.
Szybka dostawa i wszystko się zgadza z zamówieniem.
/ , 2018-10-12
Ocena zamówienia w dodomku.pl Rewelacyjny sklep. Błyskawiczna wysyłka, perfekcyjne pakowanie. / , 2018-10-12
Ocena zamówienia w dodomku.pl tranasakcja zrealizowana b.szybko i zgodnie z zamowieniem.polecam / , 2018-10-12
Ocena zamówienia w dodomku.pl Przesyłka dotarła szybko i w idealnym stanie. Transakcja bardzo udana. Polecam! / , 2018-10-12
Ocena zamówienia w dodomku.pl Wszystko bardzo do rze zapakowane, nie oszczędzacie na papierze i folii ;) super, dziekuje / , 2018-10-12
Ocena zamówienia w dodomku.pl szybko i bez problemów :) / , 2018-10-12
koszyk z zakupami
zwiń koszyk