Avis des clients

Notation 4.8 / 5
Moyenne de: 12233 nombre d'opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 12233 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybko, bez zwłoki czasowej, godny polecenia sklep i kurier. , 2021-05-10 19:22:46
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo serdecznie polecam ! , 2021-05-10 17:11:12
Opinie klientów dodomku.pl O smakach i kolorach trudno jest dyskutować. I dlatego trudno oceniać produkty spożywcze , 2021-05-10 16:23:15
Opinie klientów dodomku.pl Super zadowolona wszystko dobrze spakowane complimenti , 2021-05-10 15:53:51
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko staranie zapakowane i zabezpieczone wręcz idealnie. , 2021-05-10 15:18:25
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko super dziękuję , 2021-05-10 15:03:30
Opinie klientów dodomku.pl jak zawsze super , 2021-05-10 10:41:10
Opinie klientów dodomku.pl Kolejne udane zakupy, perfekcyjnie zapakowane, bardzo szybko wysłane. Dziękuję. , 2021-05-09 23:44:42
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo sprawnie ,szybko i zgodnie z zamówieniem, POLECAM!!!!!!!!!!!!! , 2021-05-08 17:07:56
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa, wysoka gama produktow. Ceny rowniez przystepne! , 2021-05-08 16:15:17
Opinie klientów dodomku.pl Rzetelna, szybka i bardzo miła obsługa. Produkty popakowane tak, by nic im się nie stało podczas transportu. Bardzo polecam. , 2021-05-08 13:25:25
Opinie klientów dodomku.pl dziekuje bardzo. Tym razem wszystko idealnie. Warzywa i owoce swieze jak rowniez dobre pakowanie. Dziekuje druzyna do domku:) za dwa tygnie zamawiam znowu:)Pozdrawiam Amelia , 2021-05-08 09:57:07
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko otrzymałam zgodnie z zamówieniem. , 2021-05-08 09:39:08
Opinie klientów dodomku.pl brak oznaczen produkt Polski , 2021-05-08 09:15:56
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle wszystko ok , 2021-05-08 08:30:15
Opinie klientów dodomku.pl zamawiam czesto i zawsze wszystko perfekt : } dziekuje bardzo , 2021-05-08 04:57:06
Opinie klientów dodomku.pl Super everything and quick delivery. , 2021-05-07 21:55:22
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super, ekspresowa dostawa. Szczerze polecam! , 2021-05-07 19:46:30
Opinie klientów dodomku.pl Sloiczki zapakowane perfekcyjnie. Mega turbo szybką dostawa. , 2021-05-07 19:24:19
Opinie klientów dodomku.pl doskonała realizacja , 2021-05-07 12:37:26
Opinie klientów dodomku.pl Czas dostawy był 9 dni. Śledzenie paczki nic nie dało bo informacja nie zmieniała się. Najbardziej smakowały nam Matias śledzie ale wiaderko plastikowe otworzyło się i woda częściowo wylała się. Pozostałe produkty były w dobrym stanie. , 2021-05-07 09:55:25
Opinie klientów dodomku.pl dobra jakość produktów. dobre opakowanie. terminowa dostawa. , 2021-05-07 09:11:44
Opinie klientów dodomku.pl Jest ok dzięki/ , 2021-05-06 21:50:51
Opinie klientów dodomku.pl rzetelna firma , 2021-05-06 21:19:57
Opinie klientów dodomku.pl Gorąco polecam. Produkty super zapakowane, wszystko zgodne z opisem. , 2021-05-06 20:01:25
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: jutro
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5