SOS shoyu BIO 250ml - LIMA
Opis:
Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji pszenicy. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania , najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracil charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami , w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi warzywami.
Skład:
Woda, soja, pszenica, sól morska, koji.
*produkt pochodzący z upraw ekologicznych
Informacja alergiczna:Alergen - glutenWoda, soja*, pszenica*, sól morska, alkohol*, Aspergillus oryzae. (*składniki ekologiczne)
Opis:
Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji pszenicy. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania , najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracil charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami , w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi warzywami.
Skład:
Woda, soja, pszenica, sól morska, koji.
*produkt pochodzący z upraw ekologicznych
Informacja alergiczna:Alergen - gluten