sucre , graisse Rafinade

Diamant Cukier Diamant Gruba Rafinada to biały cukier o dużych, śnieżnobiałych kryształach, nadający się doskonale na dekoracyjną posypkę na ciasta, ciasteczka i desery. W trakcie pieczenia nie rozpuszcza się i nie zmienia swojego zabarwienia. Jest idealny do słodzenia kawy, herbaty i innych gorących napojów. Wizualnie efektowny, świetnie prezentuje się w cukiernicy i może być ozdobą każdego stołu. \nPakowany w mocną, papierową torbę 1 kg.
sucre , graisse Rafinadesucre , graisse Rafinade
masa netto

masa netto

1 kg

pojemność

cena za kilogram

6,46 zł / kg

kod kreskowy

Kod kreskowy(EAN):

5907069001960

5907069001960
Product offline
6.46 PLN NewCondition
Wartości odżywcze (%)Średnie wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna 1700 kJ / 400 kcal
Białko 0 g
Węglowodany 100 g
Tłuszcz 0 g

Cukier Diamant Gruba Rafinada to biały cukier o dużych, śnieżnobiałych kryształach, nadający się doskonale na dekoracyjną posypkę na ciasta, ciasteczka i desery. W trakcie pieczenia nie rozpuszcza się i nie zmienia swojego zabarwienia. Jest idealny do słodzenia kawy, herbaty i innych gorących napojów. Wizualnie efektowny, świetnie prezentuje się w cukiernicy i może być ozdobą każdego stołu.
Pakowany w mocną, papierową torbę 1 kg.
Cechy:grube, śnieżnobiałe kryształy
marque:Diamant
Pozostałe informacje:Cukier biały kat. 1
Przechowywanie:Przechowywać w suchym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie:Kruche ciasteczka maślane z cukrem: 400 g mąki, 200 g masła, 250 g cukru pudru Diamant, 1 duże jajko, łyżeczka proszku do pieczenia, ½ łyżeczki soli, starta skórka z 1 cytryny.
Do posypania: 100 g cukru Diamant Gruba Rafinada, 1 żółtko.
Masło i cukier puder ubić mikserem na gładką, puszystą masę, dodać jajko i ponownie ubić. Następnie dosypać mąkę zmieszaną z proszkiem do pieczenia, solą i skórką cytrynową. Ciasto wyrobić na gładką masę i odstawić na 2 godziny do schłodzenia w lodówce. Potem wyjąć i rozwałkować na grubość ok. 0,5 cm. Wycinać ciasteczka, każde posmarować żółtkiem i obficie po wierzchu posypać grubym cukrem. Układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i piec na złoto przez 10-15 minut w temp. 180 °C.
Rada: zamiast skórki cytrynowej można dodać rozdrobnioną laskę wanilii.
Rodzaj opakowania:Torba papierowa
Adres producenta:Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-959 Poznań
Adres zwrotny:Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-959 Poznań
Serwis konsumencki:
tel. 61-8665061
Polski Cukier blanc Polski Cukier blanc
1 kg

prix: 4,25

PLN
1
2
Santini XYLITOL C CRYSTAL 1 kg Santini XYLITOL C CRYSTAL 1 kg
- SANTINI ( FINLANDE ) 1 kg

prix: 53,72

PLN
1
1
date d'expiration 2027-03-27
Bio Planet brun BIO de canne à Bio Planet brun BIO de canne à
sucre de 1 kg - BIO PLANET 1 kg

prix: 15,99

PLN
1
1
date d'expiration 2027-08-31
Radix Radix-Bis canne à sucre Radix Radix-Bis canne à sucre
demerara 1 kg

prix: 10,77

PLN
1
10
date d'expiration 2027-08-26
Polskie Młyny Polskie Młyny Polskie Młyny Polskie Młyny
cukier biały kryształ 1 kg

prix: 3,99

PLN
1
143
Kruger 100 comprimés Kruger 100 comprimés
d'édulcorant 100 tabl.

prix: 5,44

PLN
1
4
date d'expiration 2027-07-30
Diamant la canne à sucre Demerara Diamant la canne à sucre Demerara
sec 500 g
13,48zł/kg

prix: 6,74

PLN
1
3
Diamant sucre en morceaux Diamant sucre en morceaux
Diamant de sucre en poudre Diamant de sucre en poudre
Diamant sucre blanc en sachet de Diamant sucre blanc en sachet de
100 pièces 500 g
22,38zł/kg

prix: 11,19

PLN
1
5
Panier d'achat
zwiń koszyk
livraison 2025-05-15
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5