Products
Crèmes pour les gâteaux font le gâteau plus humide et ressemble beaucoup. Vous pouvez également les utiliser pour décorer les petits gâteaux et muffins. Préparer la crème en poudre est très simple.
prix: 4,67 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Cykoria_Ekler_krem_budyniowy/48026.htmlpreparat białkowo-tłuszczowy (tłuszcze roślinne całkowicie utwardzone: palmowy, kokosowy; mleko w proszku odtłuszczone, emulgator: E472a, syrop glukozowy), cukier, mleko w pro(...)


prix: 4,77 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Cykoria_Krem_do_tortow_o_smaku_ajerkoniaku/48021.htmlpreparat białkowo-tłuszczowy (tłuszcze roślinne całkowicie utwardzone: palmowy, kokosowy; mleko w proszku odtłuszczone, emulgator: E472a, syrop glukozowy), cukier, mleko w pro(...)


prix: 4,82 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Cykoria_Krem_do_tortow_o_smaku_ajerkoniaku/48021_2312866_482.htmlpreparat białkowo-tłuszczowy (tłuszcze roślinne całkowicie utwardzone: palmowy, kokosowy; mleko w proszku odtłuszczone, emulgator: E 472a; syrop glukozowy), cukier, mleko w pr(...)


prix: 4,82 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Cykoria_Krem_do_tortow_o_smaku_cytrynowym/48020.htmlpreparat białkowo-tłuszczowy (tłuszcze roślinne całkowicie utwardzone: palmowy, kokosowy; mleko w proszku odtłuszczone, emulgator: E472a, syrop glukozowy), cukier, kakao w pro(...)


prix: 4,82 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Cykoria_Krem_do_tortow_o_smaku_czekoladowym/48028.htmlpreparat białkowo-tłuszczowy (tłuszcze roślinne całkowicie utwardzone: palmowy, kokosowy; mleko w proszku odtłuszczone, emulgator: E472a, syrop glukozowy), cukier, mleko w pro(...)


prix: 4,82 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Cykoria_Krem_do_tortow_o_smaku_orzechowym/48027.htmlpreparat białkowy-tłuszczowy (tłuszcze roślinne całkowicie utwardzone: palmowy, kokosowy; mleko w proszku odtłuszczone, emulgator: E472a, syrop glukozowy), cukier, mleko w pro(...)


prix: 4,77 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Cykoria_Krem_do_tortow_o_smaku_rumowym/48017.htmlpreparat białkowo-tłuszczowy (tłuszcze roślinne całkowicie utwardzone: palmowy, kokosowy; mleko w proszku odtłuszczone, emulgator: E 472a; syrop glukozowy), cukier, mleko w pr(...)


prix: 4,43 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Cykoria_Krem_do_tortow_o_smaku_truskawkowym/48016.htmlpreparat białkowo-tłuszczowy (tłuszcze roślinne całkowicie utwardzone: palmowy, kokosowy; mleko w proszku odtłuszczone, emulgator: E 472a; syrop glukozowy), cukier, mleko w pr(...)


prix: 4,47 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Cykoria_Krem_do_tortow_o_smaku_truskawkowym/48016_2310745_447.htmlpreparat białkowo-tłuszczowy (tłuszcze roślinne całkowicie utwardzone: palmowy, kokosowy; mleko w proszku odtłuszczone, emulgator: E 472a; syrop glukozowy), cukier, mleko w pr(...)


prix: 4,34 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Cykoria_Krem_do_tortow_o_smaku_waniliowym/48029.htmlpreparat białkowo-tłuszczowy (tłuszcze roślinne całkowicie utwardzone: palmowy, kokosowy; mleko w proszku odtłuszczone, emulgator: E 472a; syrop glukozowy), cukier, mleko w pr(...)


prix: 4,77 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Cykoria_Krem_do_tortow_o_smaku_smietankowym/48019.htmlpreparat białkowo-tłuszczowy (tłuszcze roślinne całkowicie utwardzone: palmowy, kokosowy; mleko w proszku odtłuszczone, emulgator: E 472a; syrop glukozowy), cukier, mleko w pr(...)


prix: 4,49 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Cykoria_Krem_do_tortow_o_smaku_smietankowym/48019_2310743_449.htmlpreparat białkowo-tłuszczowy (tłuszcze roślinne całkowicie utwardzone: palmowy, kokosowy; mleko w proszku odtłuszczone, emulgator: E 472a; syrop glukozowy), cukier, mleko w pr(...)


prix: 4,87 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Cykoria_Krem_do_tortow_o_smaku_smietankowym/48019_2312864_487.htmlcukier, skrobia modyfikowana ziemniaczana, syrop glukozowy, olej palmowy, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym, żelatyna, białka mle(...)


prix: 5,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Delecta_Krem_Karpatka_w_5_minut_bez_gotowania/104872.htmlcukier, skrobia kukurydziana, mąka pszenna, jaja w proszku, naturalny aromat, naturalny ekstrakt z wanilii


prix: 5,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/crme_Karpatka_orginalna/32020.html