forêt canneberge


Wartości odżywcze (%) | wartość odżywcza 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 489 kJ / 115 kcal |
tłuszcz | <0,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
węglowodany | 27 g |
w tym cukry | 22 g |
białko | <0,5 g |
sól | 0,02 g |
Comment ajouter un avis?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 3 ocen.
- 2023-09-03 07:47:095
borówka 30 %, woda, cukier, jabłka 18 %, skrobia modyfikowana, substancja żelująca: pektyny, koncentrat soku czarnej marchwi, regulator kwasowości: kwas cytrynowy


prix: 7,65 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/fort_bleuets/36165.html2027-03-30
żurawina (49 %), woda, cukier, substancja zagęszczająca: E 1422, syrop glukozowo-fruktozowy, koncentrat z czarnej marchwi, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutlenia(...)


prix: 10,42 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/canneberges_entires/23783.htmlżurawina* (Oxycoccus quadripetalus), cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca: pektyna, sok z cytryny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)


prix: 13,77 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Runoland_Zurawina_do_mies_serow._deserow_BIO/83564.htmlprix: 7,64 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/sirop_fort_de_baies/35925.htmlborowik szlachetny 54 %, woda, cukier, ocet spirytusowy, cebula, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przyprawy


prix: 19,86 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/cpes_marins/35927.htmlpieprznik jadalny 51 %, woda, cukier, ocet spirytusowy, cebula, marchew, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przyprawy (w tym gorczyca)


prix: 11,67 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/coq_marin/35936.htmlprix: 10,40 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Smigly_cornichon/36163.htmlprix: 9,58 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/cpes_marins/36777.htmlprix: 9,42 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Devaldano_Podgrzybek_suszony_w_plastrach/74098.html