Products
Jams sont parmi les fruits transformés le plus populaire. Elle est préparée en faisant bouillir les fruits dans une grande quantité de sucre. Confitures contiennent souvent des agents épaississants - par exemple. La pectine ou la gélatine.
owoce mieszane (jabłka, aronie, dzika róża 3,6 %), cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, aromat, Sporządzono z 100 g owoców (...)


prix: 9,17 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Jamar_Marmolada_miekka_z_dzika_roza/103892.htmlowoce mieszane (jabłka, truskawki 3,5 %, aronie), cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, aromat, Sporządzono z 100 g owoców n(...)


prix: 9,17 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Jamar_Marmolada_miekka_z_truskawkami/103891.htmlowoce mieszane (jabłka, aronie, czarne porzeczki, śliwki, truskawki), cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorb(...)


prix: 5,12 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Jamar_Marmolada_wieloowocowa/80524.htmlowoce mieszane (jabłka, aronie, dzika róża 3,6 %), cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, aroma(...)


prix: 4,61 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Jamar_Marmolada_z_dzika_roza/88867.htmlowoce mieszane (jabłka, aronie, czarne porzeczki, śliwki, truskawki), cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorb(...)


prix: 9,19 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Tutti_Frutti_dur_marmelade_._fruits_mlangs/38105.htmlowoce mieszane (jabłka, aronie, czarne porzeczki, śliwki, truskawki), cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorb(...)


prix: 9,28 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Tutti_Frutti_dur_marmelade_._fruits_mlangs/38105_2302654_928.htmlcukier, substancja żelująca (pektyny), dekstroza, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (kwas sorbowy)


prix: 4,21 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Dr._Oetker_zelfix_0301/27402.html2026-10-30
truskawki* (70%), koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczajaca: pektyna, regulator kwasowości : kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)


prix: 24,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/FRAISE_JAM_B_C_BIO_270_g_Batom_cukru_BIO/40230.html2026-07-25
Maliny* (80%), koncentrat jabłkowy*, pektyna-substancja zagęszczająca (naturalny składnik owoców), kwas L-askorbinowy (witamina C) (*certyfikowany składnik ekologic(...)


prix: 24,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Framboise_cologique_de_sucre_confiture_libre_bez_dodatku_cukru/40229.html2026-08-13
prix: 15,36 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Ginger_People_Dzem_Imbirowy_BIO/114751.html2025-11-06
wiśnia nadwiślanka, woda, cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu, Łączna zawartość cukru 36 g (...)


prix: 6,41 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Herbapol_Cherry_jam_faible_teneur_en_sucre_niskoslodzony/47279.htmltruskawki, cukier, woda, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu, Łączna zawartość cukru 36 g na 100 g (...)


prix: 6,40 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Herbapol_Confiture_de_fraises_faible_teneur_en_sucre_niskoslodzony/47280.htmljabłka, cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, Sporządzono z 100 g owoców na 100 g produktu, Łączna za(...)


prix: 6,41 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Herbapol_Dzem_Jablkowy_100_jablek_z_mazowieckich_sadow/85358.htmlagrest, cukier, woda, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu, Łączna zawartość cukru 34 g na 100 g produktu


prix: 5,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Herbapol_Dzem_agrestowy_niskoslodzony/90010.htmlbrzoskwinie, cukier, woda, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, Sporządzono z 44 g owoców na 100 g produktu, Łączna zawartość cukru 34 g na 100 (...)


prix: 6,41 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Herbapol_Dzem_brzoskwiniowy_niskoslodzony/70545.htmlowoce: jagody leśne 14 %, maliny 12,5 %, jeżyny 8,5 % (w tym jeżyny leśne 2 %), woda, cukier, substancja żelująca: pektyny, requlator kwasowości: kwas cytrynowy, Sporządzono z(...)


prix: 6,41 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Herbapol_Dzem_z_Owocami_lesnymi_o_obnizonej_zawartosci_cukru/76705.htmlowoce: jagody leśne 14 %, maliny 12,5 %, jeżyny 8,5 % (w tym jeżyny leśne 2 %), woda, cukier, substancja żelująca: pektyny, requlator kwasowości: kwas cytrynowy, Sporządzono z(...)


prix: 6,73 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Herbapol_Dzem_z_Owocami_lesnymi_o_obnizonej_zawartosci_cukru/76705_2329476_673.htmlczerwone porzeczki, cukier, woda, substancja żelująca: pektyny, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu, Łączna zawartość cukru 34 g na 100 g produktu


prix: 6,39 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Herbapol_Dzem_z_czerwonych_porzeczek/97467.htmlczerwone porzeczki, cukier, woda, substancja żelująca: pektyny, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu, Łączna zawartość cukru 34 g na 100 g produktu


prix: 6,71 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Herbapol_Dzem_z_czerwonych_porzeczek/97467_2327720_671.htmlwoda, czarne porzeczki, cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, Sporządzono z 30 g owoców na 100 g produktu, Łączna zawartość cukru 34 g na(...)


prix: 6,41 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Herbapol_Jam_faible_teneur_en_sucre_de_cassis_porzeczek_niskoslodzony/47281.htmlmaliny (odmiany polana), woda, cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, Sporządzono z 35 g owoców na 100 g produktu, Łączna zawartość cukru (...)


prix: 6,41 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Herbapol_faible_teneur_en_sucre_confiture_de_framboise_niskoslodzony/54285.htmlprix: 9,88 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Krokus_Dzem_rabarbarowy_z_cynamonem_o_obnizonej_zawartosci_cukru_bezglutenowy/109356.html2027-02-28
prix: 10,70 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Krokus_Dzem_truskawkowy_z_wanilia_o_obnizonej_zawartosci_cukru_bezglutenowy/109354.htmlprix: 10,70 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Krokus_Dzem_wisniowy_z_kardamonem_o_obnizonej_zawartosci_cukru_bezglutenowy/109353.html2026-11-30
wiśnie (40 %), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, regulator kwasowosci - kwas cytrynowy, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu, Łączna zawartość cukru 33 g na (...)


prix: 7,28 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Stovit_Dzem_z_wisni/111829.html2026-09-30
przecier jabłkowy (96 g na 100 g produktu gotowego), cukier, przeciery w zmiennych proporcjach: śliwkowy, aroniowy i z czarnych porzeczek (4 g na 100 g produktu gotowego), reg(...)


prix: 5,57 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Stovit_Marmolada_wieloowocowa/112381.htmlczarne porzeczki (35 %), woda, cukier, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, Sporządzono z 35 g owoców na(...)


prix: 6,55 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/confiture_faible_teneur_en_sucre_de_cassis_czarna_porzeczka/19915.htmlwiśnie (40 %), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu


prix: 6,69 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/faible_teneur_en_sucre_confiture_de_cerise_wisniowy/19914.htmltruskawki (40 %), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g (...)


prix: 6,88 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/faible_teneur_en_sucre_confiture_de_fraise_truskawkowy/19913.htmlbrzoskwinie (44 %), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, Sporządzono z 44 g owoców na 100 (...)


prix: 6,35 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/faible_teneur_en_sucre_de_confiture_de_pches_brzoskwiniowy/19909.htmlmaliny (35 %), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, Sporządzono z 35 g owoców na 100 g produktu


prix: 6,70 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Lowicz_Dzem_malinowy_o_obnizonej_zawartosci_cukrow/111514.html