

Wartości odżywcze (%) | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 572 kJ / 135 kcal |
Tłuszcz | <0,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 33 g |
w tym cukry | 31 g |
Białko | <0,5 g |
Sól | 0,03 g |
czarne porzeczki (40 %), woda, cukier, substancja żelująca - pektyny, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu, Łączna zawartość cukr(...)


prix: 6,48 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Stovit_Dzem_z_czarnej_porzeczki/111828.html2027-03-30
wiśnie (40 %), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, regulator kwasowosci - kwas cytrynowy, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu, Łączna zawartość cukru 33 g na (...)


prix: 7,28 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Stovit_Dzem_z_wisni/111829.html2026-09-30
truskawki (40 %), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g (...)


prix: 6,69 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/faible_teneur_en_sucre_confiture_de_fraise_truskawkowy/19913.htmltruskawki, cukier, woda, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu, Łączna zawartość cukru 36 g na 100 g (...)


prix: 6,40 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Herbapol_Confiture_de_fraises_faible_teneur_en_sucre_niskoslodzony/47280.htmlbrzoskwinie (44 %), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, Sporządzono z 44 g owoców na 100 (...)


prix: 5,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/faible_teneur_en_sucre_de_confiture_de_pches_brzoskwiniowy/19909.htmlwiśnie (40 %), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu


prix: 6,69 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/faible_teneur_en_sucre_confiture_de_cerise_wisniowy/19914.htmljabłka (90%), cukier, skrobia, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, Sporządzono z 90 g owoców na 100 g produktu


prix: 11,75 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/pommes_fruta_grilles_avec_du_sucre_z_cukrem/24335.htmljabłka (95%), cukier, skrobia modyfikowana, kwas cytrynowy - regulator kwasowości, kwas askorbinowy - przeciwutleniacz, cynamon (2%), aromat waniliowy


prix: 10,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/fruta_pommes_rties_la_cannelle_z_cynamonem/24337.html2027-01-30
jabłka (75%), cukier, skórka pomarańczowa (15%), skrobia, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, Sporządzono z 90 g owoców na 100 g produktu


prix: 11,36 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Pommes_Stovit_Fruta_720g_grilles_avec_le_zeste_dorange_pomaranczowa/24338.htmljabłka (75 %), cukier, brzoskwinie (15 %), skrobia, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, Sporządzono z 90 g owoców na 100 g produktu


prix: 12,19 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/fruta_rti_pommes_et_les_pches_avec_le_sucre_Prazone_z_cukrem/44692.htmlWiśnie, C: cukier i/lub S: syrop glukozowo-fruktozowy (kod na wieczku), substancja żelująca - pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja zagęszczająca - guma g(...)


prix: 7,89 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Stovit_Konfitura_z_wisni/57587.htmlmorele, C: cukier i/lub S: syrop glukozowo-fruktozowy (kod na wieczku), substancja żelująca - pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancje zagęszczające - guma g(...)


prix: 8,72 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Stovit_Konfitura_z_moreli/57588.html2026-09-30
maliny, C: cukier i/lub S: syrop glukozowo-fruktozowy (kod na wieczku), substancja żelująca - pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancje zagęszczające - guma g(...)


prix: 7,88 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Stovit_Konfitura_z_malin/57590.htmlCzarne porzeczki, C: cukier i/lub S: syrop glukozowo-fruktozowy (kod na wieczku), pektyny - substancje żelujące, kwas cytrynowy - regulator kwasowości, guma guar i guma ksanta(...)


prix: 8,72 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Stovit_Konfitura_z_czarnych_porzeczek/90266.html