jagody, C: cukier i/lub S: syrop glukozowo-fruktozowy (kod na wieczku), substancja żelująca - pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancje zagęszczające - guma guar i guma ksantanowa, Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu, Łączna zawartość cukru 38 g na 100 g produktu
Stovit
Konfitura z jagód. Niskosłodzona. Produkt pasteryzowany.
Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu.
Łączna zawartość cukru 38 g na 100 g produktu.
Kl. I
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze około 4°C.
Słoik
Polska
STOVIT GROUP Sp. z o.o.
ul. Transportowa 4
85-790 Bydgoszcz
STOVIT GROUP Sp. z o.o.
ul. Transportowa 4
85-790 Bydgoszcz