Oleofarm huile de sésame


Wartości odżywcze (%) | Wartość odżywcza 100 ml: |
---|---|
Wartość energetyczna (energia) | 3394 kJ / 826 kcal |
Tłuszcz, w tym: | 92 g |
kwasy tłuszczowe nasycone | 13 g |
kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 38 g |
kwasy tłuszczowe wielonienasycone | 41 g |
Węglowodany, w tym: | 0 g |
cukry | 0 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |
Omega-6 (kwas linolowy) | 40 g |
Omega-9 (kwas oleinowy) | 37 g |
Comment ajouter un avis?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 4/5
Na podstawie 3 ocen.
rafinowany olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia (96,4%), pomidory (1,3%), czosnek (0,5%), bazylia (0,1%), sól, oregano, ekstrakt czosnku, aromaty naturalne


prix: 8,88 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/huile_vierge_de_tomates_ail_et_basilic_tloczenia_z_pomidorami_czosnkiem_i_bazylia/41280.html2026-09-10
prix: 20,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Froide_de_lhuile_de_lin_presse_Oleofarm_na_zimno/43855.htmlprix: 31,20 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Alce_Nero_Olive_huile_extra_vierge_enfants_BIO_virgin_dla_dzieci_BIO/50848.htmlrafinowany olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia (96,5%), bazylia (0,2%), majeranek, oregano (0,1%), szałwia, cząber, tymianek, rozmaryn (0,1%), mięta, aromaty naturalne


prix: 8,85 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Kujawski_Olej_rzepakowy_z_rozmarynem._oregano_i_bazylia/102339.html2026-06-12
80% olej rzepakowy tłoczony na zimno, 10 % olej konopny tłoczony na zimno, 10% olej z wiesiołka tłoczony na zimno


prix: 14,74 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Oleje_Kaszubskie_Olej_Omega_Mix_mieszanka_tloczonego_na_zimno_oleju_rzepakowego_konopnego_i_z_wiesiolka/113122.html2025-09-30
prix: 26,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Oleje_Kaszubskie_Olej_z_czarnuszki_tloczony_na_zimno/113125.htmlprix: 10,49 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Mr._Ming_Olej_sezamowy/111374.html2026-08-30