Ocet jabłkowy 6% Jamar został wyprodukowany z wyselekcjonowanych polskich jabłek. Produkt można wykorzystać w kuchni na wiele sposobów: do wszelkiego rodzaju marynat, ale także jako bazę do sosów czy też dodatek do sałatek.
Ocet jabłkowy 6% Jamar został wyprodukowany z wyselekcjonowanych polskich jabłek. Produkt można wykorzystać w kuchni na wiele sposobów: do wszelkiego rodzaju marynat, ale także jako bazę do sosów czy też dodatek do sałatek.
na wodzie ze źródeł jurajskich, do marynat, sosów i dipów, Produkt polski
Marka Jamar oferuje bogate portfolio produktowe, które wyróżniają unikalne receptury produktów oraz naturalne i wyselekcjonowane surowce, będące w DNA firmy od zawsze. Każdy z produktów to dawka codziennej energii. Możesz ją wykorzystać na wszystko, co kochasz robić najbardziej - aktywny wypoczynek, realizowanie pasji, czy po prostu codzienne domowe obowiązki.
Przechowywać w suchym, nienasłonecznionym miejscu, w temperaturze od 0°C do +25°C.
Do bezpośredniego spożycia rozcieńczyć z wodą w stosunku 1:1. Powstały osad jest naturalną cechą produktu i nie stanowi jego wady.
Polska