Dr. Oetker pouding framboise

Dr. Oetker
44Dr. Oetker pouding framboise
Dr. Oetker pouding framboiseDr. Oetker pouding framboise
masa netto

masa netto

40 g

pojemność

cena za kilogram

28,25 zł / kg

ocena

ranking

4.5/5

kod kreskowy

Kod kreskowy(EAN):

5900437020402

5900437020402

prix: 1,13

produit temporairement indisponible
1.13 PLN NewCondition
skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromaty, 0,1% koncentrat soku malinowego w proszku, koncentrat z buraka
Wartości odżywcze (%)Wartość odżywcza po przyrządzeniu (mleko 2% tł.) 100 g
Energia382 kJ
Energia90 kcal
Tłuszcz 1,8 g
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone 1 g
Węglowodany 16 g
w tym Cukry 9,6 g
Białko 3 g
Sól 0,10 g
Przygotowany budyń można podzielić na 4 porcje.
1 porcja = około 142 g
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).

Zboża zawierające gluten : Może zawierać
Mleko : Może zawierać
Dr. Oetker
Nazwa produktu uregulowana prawnie:Budyń w proszku.
Pozostałe informacje:1 porcja (142 g) zawiera: energia 542 kJ 128 kcal 6%* Energia w 100 g 382 kJ / 90 kcal *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Przechowywanie:Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie:Na 0,5 l mleka 1. Z 0,5 l zimnego mleka odlej ćwierć szklanki i rozmieszaj w nim zawartość torebki dodając 2 łyżki (30 g) cukru. 2. Pozostałe mleko zagotuj. Do gotującego się mleka wlej rozmieszany proszek z cukrem i ciągle mieszając, zagotuj. 3. Gotowy budyń wlej do salaterek. Budyń można spożywać na ciepło lub na zimno.
Przepisy:Przepis na: Charlotte malinową Składniki: - 300 g podłużnych biszkoptów - 750 g malin - 500 ml mleka - 100 g cukru - 2 Budynie smak Malinowy Dr. Oetkera - 100 g białej czekolady - 250 ml schłodzonej śmietanki 30% tł. - 250 g serka mascarpone Sposób przygotowania: Dno i boki tortownicy o średnicy 20 cm wyłóż folią (najlepiej z rękawa do pieczenia). Biszkopty przytnij tak, by utrzymały się w pionie. Wyłóż nimi boki i dno formy. Do wysokiego naczynia odlej około 150 ml mleka, dodaj cukier i budynie, wymieszaj. 500 g malin zblenduj i przetrzyj przez sitko. Przelej do garnka, dodaj 350 ml mleka, zagotuj. Pod koniec gotowania dodaj budynie wymieszane z mlekiem i cukrem. Cały czas mieszając ponownie zagotuj. Odstaw do przestudzenia, mieszając co jakiś czas, by nie powstała skorupka. Krem budyniowy przełóż do formy, przykryj folią spożywczą, tak, by stykała się z budyniem, wstaw do lodówki do schłodzenia. Kawałki białej czekolady przełóż do miseczki. Podgrzej 100 ml śmietanki i zalej nią czekoladę. Odstaw na kilka minut do rozpuszczenia się czekolady, dokładnie wymieszaj. Schłodzoną śmietankę ubij z mascarpone, na końcu przelej rozpuszczoną czekoladę i krótko zmiksuj. Zdejmij folię z kremu budyniowego i wciśnij w krem kilka malin. Następnie nałóż krem z białej czekolady. Udekoruj pozostałymi malinami. Odstaw na ok. 6 godz. do lodówki.
Rodzaj opakowania:Saszetka
Adres producenta:Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15, 80-339 Gdańsk
Adres zwrotny:
Comment ajouter un avis ?

Comment ajouter un avis?

Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.

Opinie klientów o produkcie

Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 4/5

Na podstawie 4 ocen.




    Dr. Oetker Pudding crème Dr. Dr. Oetker Pudding crème Dr.
    Oetker 40 g
    29,00zł/kg

    prix: 1,16

    PLN
    1
    12
    date d'expiration 2021-03-30
    Cykoria Cykoria Budyń o smaku Cykoria Cykoria Budyń o smaku
    40 g

    prix: 0,73

    PLN
    1
    66
    date d'expiration 2021-12-28
    Cykoria Cykoria Budyń o smaku Cykoria Cykoria Budyń o smaku
    40 g

    prix: 0,73

    PLN
    1
    67
    date d'expiration 2021-11-28
    Cykoria Cykoria Budyń o smaku Cykoria Cykoria Budyń o smaku
    cytrynowym 40 g

    prix: 0,73

    PLN
    1
    70
    date d'expiration 2021-11-28
    Cykoria Cykoria Budyń o smaku Cykoria Cykoria Budyń o smaku
    waniliowym 40 g

    prix: 0,73

    PLN
    1
    64
    date d'expiration 2021-11-28
    Cykoria Cykoria Budyń o smaku Cykoria Cykoria Budyń o smaku
    wiśniowym 40 g

    prix: 0,73

    PLN
    1
    3
    date d'expiration 2021-10-30
    Cykoria Cykoria Budyń o smaku Cykoria Cykoria Budyń o smaku
    malinowym 40 g

    prix: 0,73

    PLN
    1
    70
    date d'expiration 2021-11-28
    Dr. Oetker Dr. Oetker pouding au Dr. Oetker Dr. Oetker pouding au
    chocolat doux moment 45 g
    32,67zł/kg

    prix: 1,47

    PLN
    1
    5
    date d'expiration 2020-11-30
    Dr. Oetker Dr. Oetker pouding Dr. Oetker Dr. Oetker pouding
    crémeux doux moment 43 g
    34,19zł/kg

    prix: 1,47

    PLN
    1
    24
    date d'expiration 2020-12-30
    Dr. Oetker Dr. Oetker pouding à Dr. Oetker Dr. Oetker pouding à
    la vanille doux moment 45 g
    32,67zł/kg

    prix: 1,47

    PLN
    1
    107
    date d'expiration 2020-11-30
    Dr. Oetker Dr. Oetker acide Dr. Oetker Dr. Oetker acide
    citrique 20 g
    62,50zł/kg

    prix: 1,25

    PLN
    1
    30
    date d'expiration
    2023-04-30
    Dr. Oetker Dr. Oetker gélatine Dr. Oetker Dr. Oetker gélatine
    comestible 20 g
    107,50zł/kg

    prix: 2,15

    PLN
    1
    1
    date d'expiration
    2023-02-28
    Dr. Oetker Dr. Oetker gelée de Dr. Oetker Dr. Oetker gelée de
    fraise 75 g
    18,80zł/kg

    prix: 1,41

    PLN
    1
    14
    date d'expiration 2021-07-30
    koszyk z zakupami
    zwiń koszyk
    Wysyłka: dzisiaj
    Dostawa: 2020-06-08
    Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
    Dowiedz się więcej
    Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
    ul. Wejherowska 91 A Szemud 84-217 PL
    PL5881981703 info@dodomku.pl
    Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
    Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
    Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
    4.8 5