sucre gélifiant 01:01

Diamant
51sucre gélifiant 01:01
Cukier żelujący Diamant 1:1 to sprawdzony i prosty sposób na przyrządzanie domowych konfitur. Dzięki zawartości pektyn konfitury przygotowane na bazie cukru żelującego Diamant przygotowuje się szybko i przyjemnie. Na jeden kilogram owoców używamy 1 kg cukru żelującego Diamant 1:1. Konfitury wykonane z cukrem żelującym DIiamant 1:1 świetnie nadają się do długiego przechowywania. \nProdukt nie zawiera środków konserwujących. Pakowany w papierowe torebki 1 kg.
sucre gélifiant 01:01sucre gélifiant 01:01
masa netto

masa netto

1 kg

pojemność

cena za kilogram

5,33 zł / kg

ocena

ranking

5.0/5

kod kreskowy

Kod kreskowy(EAN):

5907069000048

5907069000048
Product offline
5.33 PLN NewCondition
cukier, substancja zagęszczająca: pektyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, olej roślinny
Cukier żelujący Diamant 1:1 to sprawdzony i prosty sposób na przyrządzanie domowych konfitur. Dzięki zawartości pektyn konfitury przygotowane na bazie cukru żelującego Diamant przygotowuje się szybko i przyjemnie. Na jeden kilogram owoców używamy 1 kg cukru żelującego Diamant 1:1. Konfitury wykonane z cukrem żelującym DIiamant 1:1 świetnie nadają się do długiego przechowywania.
Produkt nie zawiera środków konserwujących. Pakowany w papierowe torebki 1 kg.
marque:Diamant
O marce:Polecamy
Cukier Trzcinowy drobny nierafinowany
Szybko się rozpuszcza. Doskonały do lekkich ciast i kremów, do kawy, herbaty oraz drinków.
Pozostałe informacje:1:1
1 kg owoców na 1 kg cukru żelującego
Przechowywanie:Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie:Przepis podstawowy
1. Owoce umyć, obrać, usunąć pestki lub szypułki.
2. Odważyć 1 kg przygotowanych owoców i dokładnie rozdrobnić.
3. Masę owocową połączyć z 1 kg cukru żelującego Diamant 1:1. Doprowadzić do wrzenia cały czas mieszając. Gotować przez 4 minuty, nie przerywając mieszania.
4. Gorącymi konfiturami napełnić słoiki i natychmiast je zamknąć.
Konfitury z kawałkami owoców
Owoce umyć, obrać, usunąć pestki lub szypułki. Odważyć 1 kg przygotowanych owoców, rozdrobnić na kawałki, zmieszać z 1 kg cukru żelującego Diamant 1:1 i pozostawić w przykrytym naczyniu na 3-4 godziny. Następnie doprowadzić do wrzenia ciągle mieszając i gotować przez 4 minuty. Gorącymi konfiturami napełnić słoiki i natychmiast je zamknąć.
Galaretki
3/4 l zimnego soku z owoców zmieszać z 1 kg cukru żelującego Diamant 1:1. Doprowadzić do wrzenia i gotować 4 minuty, nie przerywając mieszania. (Uwaga: sok porzeczkowy, agrestowy i jabłkowy gotować przez 1 minutę). Gorącą galaretką napełnić słoiki i natychmiast je zamknąć.
Ważne wskazówki
Najlepsze przetwory uzyskuje się ze świeżych owoców. Każdorazowo gotować tylko 1 kg przygotowanych owoców z 1 kg cukru żelującego Diamant 1:1. Garnek napełnić najwyżej do połowy.
Życzymy smacznego!
Rodzaj opakowania:Torba papierowa
Adres producenta:Pfeifer & Langen Polska S.A.
ul. Mickiewicza 35
60-959 Poznań
Adres zwrotny:Serwis Konsumencki:
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-959 Poznań
tel. 061 8665061
Comment ajouter un avis ?

Comment ajouter un avis?

Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.

Opinie klientów o produkcie

Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5

Na podstawie 1 oceny.




    Polski Cukier blanc Polski Cukier blanc
    1 kg

    prix: 4,25

    PLN
    1
    72
    Santini XYLITOL C CRYSTAL 1 kg Santini XYLITOL C CRYSTAL 1 kg
    - SANTINI ( FINLANDE ) 1 kg

    prix: 52,99

    PLN
    1
    1
    date d'expiration 2026-04-19
    Radix Radix-Bis canne à sucre Radix Radix-Bis canne à sucre
    demerara 1 kg

    prix: 10,77

    PLN
    1
    1
    date d'expiration 2026-11-30
    Kupiec de sucre en poudre Kupiec de sucre en poudre
    400 g
    10,70zł/kg

    prix: 4,28

    PLN
    1
    3
    date d'expiration 2027-02-28
    Kruger 100 comprimés Kruger 100 comprimés
    d'édulcorant 100 tabl.

    prix: 5,44

    PLN
    1
    4
    date d'expiration 2027-07-30
    Diamant la canne à sucre Demerara Diamant la canne à sucre Demerara
    sec 500 g
    13,48zł/kg

    prix: 6,74

    PLN
    1
    10
    Diamant sucre en morceaux Diamant sucre en morceaux
    Diamant de sucre en poudre Diamant de sucre en poudre
    Diamant sucre blanc en sachet de Diamant sucre blanc en sachet de
    100 pièces 500 g
    22,38zł/kg

    prix: 11,19

    PLN
    1
    3
    Panier d'achat
    zwiń koszyk
    livraison 2025-04-29
    Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
    ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
    PL5881981703 info@dodomku.pl
    Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
    Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
    Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
    4.8 5