Diamant Doskonały do słodzenia kawy, herbaty oraz gorących napojów. Grube, śnieżnobiałe kryształy są idealne do ozdabiania wypieków i deserów. Cukier podczas pieczenia nie rozpuszcza się i nie zmienia swojego zabarwienia.
masa netto

masa netto

500 g

pojemność

cena za kilogram

9,16 zł / kg

kod kreskowy

Kod kreskowy(EAN):

5907069013598

5907069013598

prix: 4,58

produit temporairement indisponible
4.58 PLN NewCondition
Wartości odżywcze (%)w 100 g
Wartość energetyczna 1700 kJ
Wartość energetyczna 400 kcal
Tłuszcz 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 100 g
w tym cukry 100 g
Białko 0 g
Sól0 g

Doskonały do słodzenia kawy, herbaty oraz gorących napojów. Grube, śnieżnobiałe kryształy są idealne do ozdabiania wypieków i deserów. Cukier podczas pieczenia nie rozpuszcza się i nie zmienia swojego zabarwienia.
Cechy:grube, śnieżnobiałe kryształy
marque:Diamant
Nazwa produktu uregulowana prawnie:Cukier biały kat. 1
Przechowywanie:Przechowywać w suchym miejscu
Przepisy:Migdałowe kruche ciasteczka: 160 g cukru pudru Diamant, 150 g zimnego masła, 200 g tartych migdałów, 100 g mąki pszennej, 2 żółtka, szczypta soli. Do posypania: 100 g cukru Diamant Gruba Rafinada, 1 białko do posmarowania. Masło posiekać na drobne kawałki, włożyć do miski, dodać pozostałe składniki. Wymieszać i opuszkami palców wyrobić na jednolitą masę. Uformować kulę, zawinąć w folię spożywczą i schładzać w lodówce przez ok. 30 minut. Ciasto wyjąć z lodówki, podzielić na 4 części i każdą rozwałkować na grubość 3-4 mm. Wycinać ulubione kształtu. Wierzch każdego ciasteczka posmarować roztrzepanym białkiem i posypać cukrem Gruba Rafinada. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i piec w rozgrzanym piekarniku do 180°C przez około 12 - 15 minut. Rada: tarte migdały można zastąpić tartymi orzechami laskowymi. Zeskanuj kod i wypróbuj aktualny przepis z cukrem Gruba Rafinada
Rodzaj opakowania:Torebka papierowa
Adres producenta:Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań
Adres zwrotny:
Diamant la canne à sucre Demerara Diamant la canne à sucre Demerara
sec 500 g
13,34zł/kg

prix: 6,67

PLN
1
9
Diamant sucre en morceaux Diamant sucre en morceaux
500 g
12,38zł/kg

prix: 6,19

PLN
1
8
Bio Planet produit de sucre de Bio Planet produit de sucre de
canne brun de l'agriculture écologique 500 g
19,16zł/kg

prix: 9,58

PLN
1
3
date d'expiration 2026-01-01
Sante la canne à sucre Demerara Sante la canne à sucre Demerara
non raffiné 500 g
12,34zł/kg

prix: 6,17

PLN
1
65
Bio Planet la canne à sucre Bio Planet la canne à sucre
lumière BIO 500 g - BIO PLANET 500 g
15,98zł/kg

prix: 7,99

PLN
1
2
date d'expiration
2027-09-20
Sodasan Xylitol - sucre de bouleau Sodasan Xylitol - sucre de bouleau
500 g
46,48zł/kg

prix: 23,24

PLN
1
1
date d'expiration 2026-07-02
Radix Radix-Bis Cukier trzcinowy Radix Radix-Bis Cukier trzcinowy
Demerara 500 g
13,36zł/kg

prix: 6,68

PLN
1
1
Ekologiko sucre de canne brun Ekologiko sucre de canne brun
Ekologiko organique 500 g
17,68zł/kg

prix: 8,84

PLN
1
2
date d'expiration
2025-12-29
Diamant de sucre en poudre Diamant de sucre en poudre
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2024-04-23
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5