faible teneur en sucre confiture de fraise


Wartości odżywcze (%) | w 100 g produktu: |
---|---|
energia | 717 kJ/169 kcal |
tłuszcz | <0,5 g |
w tym kwasy nasycone | <0,1 g |
węglowodany | 40 g |
w tym cukry | 40 g |
białko | 0,5 g |
sól | 0 g |
Comment ajouter un avis?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 1 oceny.
przecier jabłkowy (96 g na 100 g produktu gotowego), cukier, przeciery w zmiennych proporcjach: truskawkowy i aroniowy (4 g na 100 g produktu gotowego), regulator kwasowości -(...)


prix: 5,57 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Stovit_Marmolada_o_smaku_truskawkowym/111981.htmlprzecier jabłkowy (96 g na 100 g produktu gotowego), cukier, przeciery w zmiennych proporcjach: aroniowy i z czarnych porzeczek (4 g na 100 g produktu gotowego), regulator kwa(...)


prix: 5,57 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Stovit_Marmolada_o_smaku_rozanym/111983.html2026-07-30
truskawki* (75%), syrop z agawy* (21%), koncentrat soku winogronowego*, substancja żelująca: pektyna jabłkowa, koncentrat soku z cytryny*, substancja wiążąca: cytryniany wapni(...)


prix: 17,18 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Confiture_de_fraises_55_BIO_250g_ALLOS_BIO/40208.html2025-11-21
prix: 20,57 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Alce_Nero_krem_z_kasztanow_jadalnych_BIO/46534.htmlWiśnie, C: cukier i/lub S: syrop glukozowo-fruktozowy (kod na wieczku), substancja żelująca - pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja zagęszczająca - guma g(...)


prix: 7,89 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Stovit_Konfitura_z_wisni/57587.htmlmorele, C: cukier i/lub S: syrop glukozowo-fruktozowy (kod na wieczku), substancja żelująca - pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancje zagęszczające - guma g(...)


prix: 8,72 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Stovit_Konfitura_z_moreli/57588.html2026-09-30
maliny, C: cukier i/lub S: syrop glukozowo-fruktozowy (kod na wieczku), substancja żelująca - pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancje zagęszczające - guma g(...)


prix: 7,88 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Stovit_Konfitura_z_malin/57590.htmlbrzoskwinie (44 %), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, Sporządzono z 44 g owoców na 100 (...)


prix: 6,33 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/faible_teneur_en_sucre_de_confiture_de_pches_brzoskwiniowy/19909.htmltruskawki (40 %), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g (...)


prix: 6,84 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/faible_teneur_en_sucre_confiture_de_fraise_truskawkowy/19913.htmlwiśnie (40 %), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu


prix: 6,69 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/faible_teneur_en_sucre_confiture_de_cerise_wisniowy/19914.htmlczarne porzeczki (35 %), woda, cukier, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, Sporządzono z 35 g owoców na(...)


prix: 6,55 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/confiture_faible_teneur_en_sucre_de_cassis_czarna_porzeczka/19915.htmlpomidory (109 g pomidorów użyto do wyprodukowania 100 g produktu), cebula (5 %), marchew (3 %), przecier z czosnku (3 %), przecier jabłkowy, cukier, skrobia modyfikowana ziemn(...)


prix: 8,21 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Sauce_bolognaise_prt/27984.htmlwoda, cukier, marchew, cebula (8,8 %), pomidory (8 %), koncentrat pomidorowy (5 %), papryka czerwona (4,4 %), papryka zielona (4,4 %), ananas (3,4 %), przecier jabłkowy, ocet (...)


prix: 8,21 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/shabiller._un_pot_de_doux_amer_kwasny/30043.html