

Wartości odżywcze (%) | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 409 kJ / 97 kcal |
Tłuszcz | <0,5 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 32 g |
- w tym cukry | 10 g |
- alkohole wielowodorotlenowe (poliole) | 22 g |
Białko | 0,7 g |
Sól | 0,03 g |
Zboża zawierające gluten : | Nie zawiera |
owoce mieszane (jabłka, aronie, czarne porzeczki, śliwki, truskawki), cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorb(...)


prix: 4,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Jamar_Marmolada_wieloowocowa/80524.htmlowoce mieszane (jabłka, aronie, dzika róża 3,6 %), cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, aroma(...)


prix: 5,13 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Jamar_Marmolada_z_dzika_roza/88867.htmlczarne porzeczki, woda, substancja słodząca - ksylitol, substancja żelująca - pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu


prix: 8,20 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Stovit_Dzem_z_czarnych_porzeczek_bez_dodatku_cukru/107765.html2026-07-30
morele, woda, substancja słodząca - ksylitol, substancja żelująca - pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, Sporządzono z 50 g owo(...)


prix: 8,20 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Stovit_Dzem_z_moreli_bez_dodatku_cukru/108052.htmlwiśnie (40 %), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu


prix: 6,63 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/faible_teneur_en_sucre_confiture_de_cerise_wisniowy/19914.htmlwiśnia nadwiślanka, woda, cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu, Łączna zawartość cukru 36 g (...)


prix: 6 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Herbapol_Cherry_jam_faible_teneur_en_sucre_niskoslodzony/47279.htmlwiśnie (40 %), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, regulator kwasowosci - kwas cytrynowy, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu, Łączna zawartość cukru 33 g na (...)


prix: 7,28 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Stovit_Dzem_z_wisni/111829.html2026-09-30
jabłka (90%), cukier, skrobia, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, Sporządzono z 90 g owoców na 100 g produktu


prix: 11,75 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/pommes_fruta_grilles_avec_du_sucre_z_cukrem/24335.htmljabłka (95%), cukier, skrobia modyfikowana, kwas cytrynowy - regulator kwasowości, kwas askorbinowy - przeciwutleniacz, cynamon (2%), aromat waniliowy


prix: 10,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/fruta_pommes_rties_la_cannelle_z_cynamonem/24337.html2026-11-30
jabłka (75 %), cukier, brzoskwinie (15 %), skrobia, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, Sporządzono z 90 g owoców na 100 g produktu


prix: 10,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/fruta_rti_pommes_et_les_pches_avec_le_sucre_Prazone_z_cukrem/44692.htmlWiśnie, C: cukier i/lub S: syrop glukozowo-fruktozowy (kod na wieczku), substancja żelująca - pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja zagęszczająca - guma g(...)


prix: 6,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Stovit_Konfitura_z_wisni/57587.htmlmorele, C: cukier i/lub S: syrop glukozowo-fruktozowy (kod na wieczku), substancja żelująca - pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancje zagęszczające - guma g(...)


prix: 6,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Stovit_Konfitura_z_moreli/57588.html2026-07-30
maliny, C: cukier i/lub S: syrop glukozowo-fruktozowy (kod na wieczku), substancja żelująca - pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancje zagęszczające - guma g(...)


prix: 6,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Stovit_Konfitura_z_malin/57590.htmltruskawki, C: cukier i/lub S: syrop glukozowo-fruktozowy (kod na wieczku), substancja żelująca - pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancje zagęszczające - gum(...)


prix: 6,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Stovit_Konfitura_z_truskawek/57591.html2026-04-30