Ocet jabłkowy najwyższej jakości? Ma kilka znaków rozpoznawczych. Intensywna barwa, widoczna przez butelkę - to pierwszy z nich.
A po otwarciu? Zapach aromatycznych jabłek, niczym prosto z owocowego sadu. Smak? Delikatny i wyważony. Fermentacja naturalna i bez siarczynów w składzie. Taki jest właśnie nasz ocet jabłkowy.
Roleski - poznaj siłę octów.
ocet jabłkowy 5%
na 100 g
Wartość energetyczna 95 kJ/22 kcal
Tłuszcz 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 0 g
w tym cukry 0 g
Białko 0 g
Sól 0 g
Ocet jabłkowy najwyższej jakości? Ma kilka znaków rozpoznawczych. Intensywna barwa, widoczna przez butelkę - to pierwszy z nich.
A po otwarciu? Zapach aromatycznych jabłek, niczym prosto z owocowego sadu. Smak? Delikatny i wyważony. Fermentacja naturalna i bez siarczynów w składzie. Taki jest właśnie nasz ocet jabłkowy.
Roleski - poznaj siłę octów.