fromage camembert herbes de Provence


Wartości odżywcze (%) | w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1476 kJ / 357 kcal |
Tłuszcz | 32 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 17 g |
Sól | 1,7 g |
Mleko : | Zawiera |
Orzechy : | Może zawierać |
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7
02-604 Warszawa
ul. Olkuska 7
02-604 Warszawa
Comment ajouter un avis?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: bardzo dobry 3/5
Na podstawie 2 ocen.
- 2020-11-07 00:05:53Dla mnie jeden z lepszych serów pleśniowych.
prix: 6,58 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Mlekovita_LaPolle_Camembert_Classic_ser_plesniowy/99270.htmlSer Camembert: mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, Penicillium candidum. Sos żurawinowy: żurawina 40%, woda, cukier, skrobia modyfikowana, sok z cyt(...)


prix: 12,51 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Mlekovita_Ser_plesniowy_Camembert_Grill_La_Polle_2x100g_30g_sos_zurawinowy/99309.html2025-06-22
mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


prix: 6,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/fromage_bleu_turquoise/26033.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


prix: 6,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/fromage_bleu/27641.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, kultury bakterii Bifidobacterium BB-12, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


prix: 6,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Lazur_ser_plesniowy_srebrzysty/48983.htmlprix: 6,58 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Mlekovita_La_Polle_Brie_Classic_ser_plesniowy/99271.htmlmleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka jaj)


prix: 9,76 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Corrge_rp_type_parmesan_parmezan_tarty/20167.htmlprix: 14,65 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/fromage_blanc/43272.html