Products
Les fromages bleus sont fabriqués avec du lait et de la présure. Ils peuvent être recouverts d'un moule vert, bleu ou blanc. Le plus célèbre appartiennent, entre autres, Brie, Camembert et Gorgonzola.
mleko pasteryzowane krowie, bakterie fermentacji kwasu mlekowego, sól, podpuszczka zwierzęca, pleśń z gatunku Penicillium roqueforti. Skórka niejadalna.


prix: 9,30 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Igor_gorgonzola/44882.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, kultury bakterii Bifidobacterium BB-12, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


prix: 6,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Lazur_ser_plesniowy_srebrzysty/48983.htmlprix: 6,58 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Mlekovita_La_Polle_Brie_Classic_ser_plesniowy/99271.htmlprix: 6,58 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Mlekovita_LaPolle_Camembert_Classic_ser_plesniowy/99270.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


prix: 6,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/fromage_bleu/27641.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


prix: 6,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/fromage_bleu_turquoise/26033.html