cukier, mleczna baza [olej kokosowy, mleko w proszku odtłuszczone (11 %), serwatka (z mleka) w proszku, stabilizator: fosforany potasu], maltodekstryna, kawa rozpuszczalna (10 %), kawa zbożowa rozpuszczalna (ekstrakt prażonego jęczmienia i żyta), naturalny aromat (0,1 %)
Mokate
Cappuccino o smaku orzechowym. Rozpuszczalny napój kawowy w proszku.
Masa netto 160 g (e 20 g x 8)
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości (BB) oraz numer partii produkcyjnej (P) na spodzie opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Propozycja przygotowania: wsypać zawartość saszetki do kubka. Zalać gorącą, ale nie wrzącą wodą (200 ml, 80 °C), jednocześnie mieszając.
Krem cappuccino do tortów
Składniki
- 200 ml śmietanki 30 %
- 250 g sera mascarpone
- 80 g cukru pudru
- 60 g Cappuccino Mokate
Przygotowanie
Do śmietany dodajemy cukier puder, ubijamy na sztywną pianę. Następnie, ciągle mieszając, dodajemy porcjami ser mascarpone oraz cappuccino. Mieszamy do uzyskania jednolitej masy
Pudełko