Kuter Fish

Konserwa rybna sterylizowana. Łosoś - wyhodowano w Norwegii. Wysoka zawartość białka.

BIO
masa netto

masa netto

90 g

pojemność

cena za kilogram

168,44 zł / kg

kod kreskowy

Kod kreskowy(EAN):

637913406171

Product offline
15.16 PLN NewCondition

łosoś atlantycki* (Salmo salar) rozdrobniony 54 %, kasza jaglana* 15 %, olej rzepakowy* 14 %, cebula* 8 %, sól, cukier kokosowy*, cytryna*, papryka słodka*, pieprz* (* certyfikowany składnik ekologiczny)


Wartość energetyczna: 1315 kJ/314 kcal
Tłuszcz: 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g
Węglowodany: 15 g
w tym cukry: 1,1 g
Białko: 20 g
Sól: 1,5 g


Konserwa rybna sterylizowana. Łosoś - wyhodowano w Norwegii. Wysoka zawartość białka.


Łosoś Ustka Łosoś Ustka Pasta Łosoś Ustka Łosoś Ustka Pasta
z z tuńczyka 90 g
47,00zł/kg

prix: 4,23

PLN
1
6
date d'expiration
2026-04-30
Łosoś Ustka Łosoś Ustka Pasta Łosoś Ustka Łosoś Ustka Pasta
z z tuńczyka 90 g
50,33zł/kg

prix: 4,53

PLN
1
8
date d'expiration
2026-06-30
Lisner pâte pastella et sandwich Lisner pâte pastella et sandwich
aux oeufs à la ciboulette 80 g
52,25zł/kg

prix: 4,18

PLN
1
6
date d'expiration 2025-06-03
Lisner pastella sandwich pâte au Lisner pastella sandwich pâte au
thon 80 g
47,13zł/kg

prix: 3,77

PLN
1
6
date d'expiration 2025-06-03
Lisner pastella sandwich pâte Lisner pastella sandwich pâte
avec du saumon à la ciboulette 80 g
47,13zł/kg

prix: 3,77

PLN
1
6
date d'expiration 2025-06-19
Pan do Mar PATE DE THON ET BIO Pan do Mar PATE DE THON ET BIO
HUILE ( JAR ) 125g - PAN DE 125 g
115,76zł/kg

prix: 14,47

PLN
1
1
date d'expiration
2027-02-09
Panier d'achat
zwiń koszyk
livraison do paczkomatu 2025-05-10 albo do domu 2025-05-12
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5