Ocet jabłkowy 6% Jamar BIO został wyprodukowany z wyselekcjonowanych jabłek pochodzących z polskich BIO sadów. Produkt został przygotowany z myślą o świadomych konsumentach, którzy w swojej kuchni korzystają tylko z najwyższej jakości produktów organicznych. Ocet jabłkowy Jamar BIO można wykorzystać w kuchni na wiele sposobów: do wszelkiego rodzaju marynat, ale także jako bazę do sosów czy też dodatek do sałatek.
Ocet jabłkowy 6% Jamar BIO został wyprodukowany z wyselekcjonowanych jabłek pochodzących z polskich BIO sadów. Produkt został przygotowany z myślą o świadomych konsumentach, którzy w swojej kuchni korzystają tylko z najwyższej jakości produktów organicznych. Ocet jabłkowy Jamar BIO można wykorzystać w kuchni na wiele sposobów: do wszelkiego rodzaju marynat, ale także jako bazę do sosów czy też dodatek do sałatek.
z polskich jabłek, Produkt polski
Marka Jamar oferuje bogate portfolio produktowe, które wyróżniają unikalne receptury produktów oraz naturalne i wyselekcjonowane surowce, będące w DNA firmy od zawsze. Każdy z produktów to dawka codziennej energii. Możesz ją wykorzystać na wszystko, co kochasz robić najbardziej - aktywny wypoczynek, realizowanie pasji, czy po prostu codzienne domowe obowiązki.
Przechowywać w suchym, nienasłonecznionym miejscu, w temperaturze od 0°C do +25°C. Powstały osad jest naturalną cechą produktu i nie stanowi jego wady.
Do bezpośredniego spożycia stosować w rozcieńczeniu 1:1.
Polska
Comment ajouter un avis?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 2 ocen.