haricots rouges en conserve
Fasola czerwona konserwowa Jamar to warzywo pochodzące i spopularyzowane w krajach Ameryki Południowej. Wzbogaca smak potraw, zarówno wyrafinowanych dań obiadowych, jak również prostych sałatek lub zapiekanek. Może także stanowić bazę dla wszelkiego rodzaju past kanapkowych.
fasola czerwona, woda, sól
Wartości odżywcze (%) | Wartość odżywcza w 100 g odsączonego produktu |
---|---|
Energia | 425 kJ / 101 kcal |
Tłuszcz | |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | |
Węglowodany | 14 g |
- w tym cukry | 20 g |
Błonnik | 7,0 g |
Białko | 7,3 g |
Sól | 0,92 g |
Zboża zawierające gluten : | Może zawierać |
Soja : | Może zawierać |
Fasola czerwona konserwowa Jamar to warzywo pochodzące i spopularyzowane w krajach Ameryki Południowej. Wzbogaca smak potraw, zarówno wyrafinowanych dań obiadowych, jak również prostych sałatek lub zapiekanek. Może także stanowić bazę dla wszelkiego rodzaju past kanapkowych.
chrupiąca i aksamitna, naturalnie wysoka zawartość białka, naturalnie wysoka zawartość błonnika, na wodzie ze źródeł jurajskich
Marka Jamar oferuje bogate portfolio produktowe, które wyróżniają unikalne receptury produktów oraz naturalne i wyselekcjonowane surowce, będące w DNA firmy od zawsze. Każdy z produktów to dawka codziennej energii. Możesz ją wykorzystać na wszystko, co kochasz robić najbardziej - aktywny wypoczynek, realizowanie pasji, czy po prostu codzienne domowe obowiązki.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii nadruk na wieczku / denku. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze od 0 °C do +25 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż kilka dni. Często dobre dłużej Popatrz - Powąchaj - Posmakuj
Comment ajouter un avis?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 1 oceny.