haricots en conserve sauce ceyenne rouge
woda, czerwona fasola 36%, koncentrat pomidorowy 7%, cukier, olej słonecznikowy, sól, cebula suszona, skrobia kukurydziana modyfikowana, czosnek, przyprawy 0,3%, mieszanka ziół, aromat
Wartości odżywcze (%) | produktu w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 442 kJ - 106 kcal |
Tłuszcz | 2,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 12,1 g |
w tym cukry | 6,2 g |
Błonnik | 6,1 g |
Białko | 4,7 g |
Sól | 0,67 g |
Opakowanie zawiera 2 porcje. |
Czerwona Fasola w Sosie Pomidorowym zapiekana w naleśnikach
Składniki: 1 puszka Czerwonej Fasoli w Sosie Pomidorowym \"Cayenne\" Bonduelle 425ml, 3 parówki cielęce pokrojone w talarki, 2 ogórki kiszone pokrojone w cienkie paseczki, 2 pokrojone cebule, drobno mielony kminek, sól, pieprz, siekana natka pietruszki, 12 placków naleśnikowych, starty ser ementaler.
Przygotowanie: Cebulę, ogórki i parówki podsmażyć na oleju. Dodać Czerwoną Fasolę wraz z sosem. Zagotować i doprawić do smaku kminkiem, solą i pieprzem. Dodać natkę pietruszki. Farsz nałożyć na placki naleśnikowe i zawinąć. Naleśniki ułożyć w naczyniu żaroodpornym, posypać tartym serem i zapiec w piekarniku. Podawać z jogurtem naturalnym.
Teksańska fasolka \"cayenne?
Usmaż mięso mielone lub kawałki piersi kurczaka. Dodaj teksańską fasolkę \"cayenne? i podgrzej. Dopraw do smaku. Zawiń w tortille z sałatą oraz paskami papryki.
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
Comment ajouter un avis?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 1 oceny.