Parmezan może być produkowany wyłącznie w prowincjach Bolonia, Regio Emilia, Parma, Modena i Mantua. Nazywa się „Parmigiano“ po włosku. Parmezan to właściwie tylko skrót od „Grana parmigiano reggiano“.
Starty SER stanowi doskonałe wykończenie dań z makaronu i risotto.

ekologiczne MLEKO krowie niepasteryzowane (98,4 %), sól (1,6 %), podpuszczka pochodzenia zwierzęcego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1671 kJ/402 kcal
Tłuszcz: 30 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 32 g
Sól: 1,6
Parmezan może być produkowany wyłącznie w prowincjach Bolonia, Regio Emilia, Parma, Modena i Mantua. Nazywa się „Parmigiano“ po włosku. Parmezan to właściwie tylko skrót od „Grana parmigiano reggiano“.
Starty SER stanowi doskonałe wykończenie dań z makaronu i risotto.
Pasteryzowane ekologiczne mleko krowie, sól: stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakteri kwasu mlekowego z mleka; podpuszczka mikrobiologiczna.
prix: 14,77 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Serabio_Ser_zolty_Tylzycki_w_kawalku_ekologiczny/57115.htmlmleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka jaj)
prix: 9,78 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Corrge_rp_type_parmesan_parmezan_tarty/20167.htmlprix: 5,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Royal_partir_de_fromage_pte_dure_Kolno_hermtiquement_emball_zolty_pakowany_hermetycznie/28124.htmlprix: 5,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/gouda_tranches_de_fromage_pte_dure/29417.htmlmleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: karoteny, annato norbiksyna
prix: 5,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/or_Mazurka_tranches_de_fromage_pte_dure_plastry/30070.htmlprix: 5,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/salami_tranches_de_fromage_pte_dure_plastry/30072.html






Panier d'achat