Better Fish

BIO Pasta rybna z łososia z czarnuszką. Produkt sterylizowany.

BIO
masa netto

masa netto

90 g

pojemność

cena za kilogram

205,11 zł / kg

kod kreskowy

Kod kreskowy(EAN):

5903769980949

5903769980949

prix: 18,46

Product offline
18.46 PLN NewCondition

53 % ŁOSOŚ atlantycki (Salmo salar, wyhodowane w Norwegii)*, 15 % kasza jaglana*, 15 % olej rzepakowy*, 7 % cebula*, sól, cukier kokosowy*, cytryna*, 3 % czarnuszka*, papryka słodka*, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)


Wartość energetyczna 1336 kJ/319 kcal
Tłuszcz 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,2 g
Węglowodany 16 g
w tym cukry 1,1 g
Białko 13 g
Sól 1,5 g


BIO Pasta rybna z łososia z czarnuszką. Produkt sterylizowany.


Łosoś Ustka Łosoś Ustka Pasta Łosoś Ustka Łosoś Ustka Pasta
z łososia 90 g
42,44zł/kg

prix: 3,82

PLN
1
11
date d'expiration
2026-01-30
Lisner pâte pastella et sandwich Lisner pâte pastella et sandwich
aux oeufs à la ciboulette 80 g
47,13zł/kg

prix: 3,77

PLN
1
7
date d'expiration 2024-05-21
Lisner pastella sandwich pâte au Lisner pastella sandwich pâte au
thon 80 g
46,63zł/kg

prix: 3,73

PLN
1
4
date d'expiration 2024-05-19
Lisner pastella sandwich pâte Lisner pastella sandwich pâte
avec du saumon à la ciboulette 80 g
45,88zł/kg

prix: 3,67

PLN
1
5
date d'expiration 2024-05-31
Graal Szczecin paprikash au saumon Graal Szczecin paprikash au saumon
date d'expiration 2027-03-30
Vega Up Vega Up Paprykarz Vega Up Vega Up Paprykarz
wegański z kaszą 190 g
39,37zł/kg

prix: 7,48

PLN
1
1
date d'expiration 2026-03-18
Neptun Fala Paprykarz szczeciński Neptun Fala Paprykarz szczeciński
date d'expiration 2027-03-25
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2024-05-02
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5