SKŁADNIKI:
- makrela wędzona
- 2 jaja
- pęczek szczypiorku
- 1 łyżka majonezu
- pieprz
PRZEPIS:
- Jaja gotujemy w osolonej wodzie na twardo. Studzimy i obieramy ze skorupek.
- Makrele oczyszczamy z ości i skóry, rozdrabniamy i przekładamy do miski.
- Do ryby dodajemy jaja i rozgniatamy je widelcem.
- Drobno siekamy szczypiorek i dodajemy do miski wraz z majonezem i pieprzem.
- Wszystko mieszamy , pastę podajemy na pieczywie.
SMACZNEGO!!!
Produkty niezbędne do wykonania potrawy:
olej rzepakowy, żółtko jaja 6,0 %, ocet, musztarda (woda, gorczyca, ocet, sól, cukier, przyprawy, aromat), cukier, sól, przyprawy, przeciwutleniacz (sól wapniowo-disodowa EDTA(...)


prix: 10,47 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/mayonnaise_dcoratif/21533.htmlprix: 12,71 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/maquereau_fum/39311.html