Vegeta
masa netto

masa netto

180 g

data przydatności

date d'expiration:

2026-09-20

pojemność

cena za kilogram

30,22 zł / kg

kraj

Kraj pochodzenia

Chorwacja

kod kreskowy

Kod kreskowy(EAN):

5901315056117

5901315056117

prix: 5,44

5.44 PLN 2026-09-20 NewCondition
sól jodowana (sól, jodan potasu),suszone warzywa 15,5 % (marchew, pasternak, ziemniaki, cebula, seler, natka pietruszki),wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, inozynian disodowy),cukier,przyprawy,skrobia kukurydziana,barwnik (ryboflawina)
Wartości odżywcze (%)Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna662 kJ / 157 kcal
tłuszcz0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0,3 g
węglowodany27 g
w tym cukry22 g
błonnik5,0 g
białko8,5 g
sól56,9 g

Seler : Zawiera
Zboża zawierające gluten : Nie zawiera
oryginalna, bogactwo smaku, z 279 g świeżych warzyw*, 60 porcji, nie zawiera glutenu, bez dodatku konserwantów, bez dodatku aromatów, *279 g świeżych warzyw zostało użyte do wyprodukowania tego opakowania / opakowanie zawiera 27,9 g suszonych warzyw
marque:Vegeta
Przechowywanie:Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze otoczenia. Najlepiej spożyć przed: data z boku opakowania.
Przygotowanie i stosowanie:Sposób przyrządzania: Na jedną porcję (250 ml) gotowanej lub duszonej potrawy (zup, sosów, ryżu, warzyw i potraw mięsnych) dodać 1 łyżeczkę (3 g) Vegety na 5 minut przed końcem gotowania. Mięso lub potrawy rybne przed pieczeniem doprawić Vegetą według uznania.
Przepisy:Pierś kurczaka z makaronem, serem gorgonzola Składniki: - 1 pierś kurczaka - 2 łyżeczki Vegety - pół łyżeczki słodkiej papryki - 2 łyżki oleju - pół słoika pomidorów suszonych - 250 g makaronu spaghetti - garść szpinaku - 100 g sera gorgonzola - garść orzechów włoskich Przygotowanie: Kurczaka pokroić w drobną kostkę. Na patelni rozgrzać olej, kurczaka doprawić Vegetą, papryką, mięso podsmażyć na złoty kolor. Dodać pokrojone w plastry suszone pomidory, dodać umyty szpinak, dusić 2 minuty, zdjąć z ognia. Makaron ugotować według instrukcji na opakowaniu. Ugotowany makaron dodać na patelnię, wymieszać. Danie posypać pokruszonym serem gorgonzola i orzechami włoskimi. Smacznego!
Rodzaj opakowania:Torebka
Kraj pochodzenia:Chorwacja
Adres producenta:PODRAVKA d.d. A. Starčevića 32 48000 Koprivnica Chorwacja
Adres zwrotny:PODRAVKA d.d. A. Starčevića 32 48000 Koprivnica Chorwacja
Kamis épices au ragoût et des Kamis épices au ragoût et des
plats de chou 20 g
128,50zł/kg

prix: 2,57

PLN
1
11
date d'expiration 2027-03-05
Kamis épices pour les tripes Kamis épices pour les tripes
date d'expiration 2027-02-23
Kamis épices au ragoût Kamis épices au ragoût
25 g
103,60zł/kg

prix: 2,59

PLN
1
10
date d'expiration
2027-04-18
Kamis Poulet assaisonnement or Kamis Poulet assaisonnement or
30 g
77,33zł/kg

prix: 2,32

PLN
1
22
date d'expiration 2027-09-19
Kamis assaisonnement pour porc Kamis assaisonnement pour porc
20 g
129,50zł/kg

prix: 2,59

PLN
1
6
date d'expiration 2027-03-18
Kamis curry Kamis curry
date d'expiration 2027-02-28
Kamis assaisonnement pour poisson Kamis assaisonnement pour poisson
20 g
126,50zł/kg

prix: 2,53

PLN
1
15
date d'expiration
2026-12-18
Kamis poivre fines herbes Kamis poivre fines herbes
15 g
192,67zł/kg

prix: 2,89

PLN
1
20
date d'expiration 2027-09-04
Vegeta Podravka natur légumes Vegeta Podravka natur légumes
assaisonnement des plats 150 g
39,93zł/kg

prix: 5,99

PLN
1
9
date d'expiration
2026-07-25
Vegeta Podravka veggie Vegeta Podravka veggie
assaisonnement universel 200 g
16,45zł/kg

prix: 3,29

PLN
1
9
date d'expiration 2026-06-06
Vegeta Podravka Vegeta przyprawa Vegeta Podravka Vegeta przyprawa
warzywna 70 g
40,57zł/kg

prix: 2,84

PLN
1
30
date d'expiration 2029-06-04
Panier d'achat
zwiń koszyk
livraison 2024-11-26
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5