woda, żołądki wołowe gotowane 32 %, marchew, koncentrat pomidorowy 3,8 %, mąka pszenna, bulion wołowy 1,2 % [sól, skoncentrowany bulion (ekstrakt wołowiny, sól, przyprawy, mąka sojowa), tłuszcz wołowy, cukier, olej rzepakowy, przyprawy], sól, cukier, oleje roślinne (rzepakowy słonecznikowy), przyprawy, skrobia, pietruszka korzeń, cebula smażona (cebula, olej rzepakowy), żelatyna wieprzowa, dekstroza, seler korzeń, ekstrakt drożdżowy, warzywa suszone (seler korzeń, marchew, cebula, pietruszka korzeń, pasternak, por), aromaty (zawierają seler), zioła, ekstrakty przypraw
3 min. i gotowe, bez dodatku substancji konserwujących, barwników, skrobi modyfikowanej
Spichlerz Rusiecki
Spichlerz Rusiecki
Sztuka Polskich Kulinariów
Flaki wołowe po zamojsku. Produkt sterylizowany.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na wieczku. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
Słoik