Sok z owoców żurawiny charakteryzuje się kwaśnym, lekko cierpkim smakiem. Można pić bez rozcieńczania lub z wodą, jako dodatek do innych soków lub lekko dosłodzić miodem. Znajdujący się osad jest zjawiskiem naturalnym. Każdorazowo wstrząsnąć przed spożyciem.


Sok z owoców żurawiny (100 %) odtworzony z zagęszczonego soku.
Sok z owoców żurawiny charakteryzuje się kwaśnym, lekko cierpkim smakiem. Można pić bez rozcieńczania lub z wodą, jako dodatek do innych soków lub lekko dosłodzić miodem. Znajdujący się osad jest zjawiskiem naturalnym. Każdorazowo wstrząsnąć przed spożyciem.
Comment ajouter un avis?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 1 oceny.
prix: 15,25 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Batom_jus_de_aronia_sans_BIO_de_sucre_BIO/46665.htmlprix: 38,66 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/cologique_jus_de_framboise_bio_sans_sucre/39187.html2026-07-07
prix: 6,76 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Sady_Wincenta_sok_jablkowy_100_tloczony/100072.htmlprix: 11,32 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Sady_Wincenta_sok_pomaranczowy_100_Naturalnie_metny/100074.htmlprix: 24 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/1l_de_jus_de_mandarine/21821.html2026-06-09
prix: 2,68 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/jus_de_banane_carottes_pommes_jablko/21841.htmlsok jabłkowy z zagęszczonego soku (52%), przeciery z: marchwi (25%), jabłek (12%) i brzoskwiń (11%), witamina C, aromaty, Zawartość owoców i marchwi 100%


prix: 3 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/jus_de_carotte_pche_pomme_jablko/25544.htmlprix: 2,40 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/100_jus_._carton_200ml_avec_une_pomme_de_paille_ze_slomka_jablkowy/25796.htmlKukurydza* (99 %), sól morska (1 %)*produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych


prix: 4,86 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Naturavena_Wafle_kukurydziane_z_sola_morska_BIO/114741.html2025-11-25