Miód Manuka powstaje z herbacianych krzewów, które rosną w najczystszych regionach Nowej Zelandii. Typową cechą Miodów Manuka jest zawartość methylglyoxalu, podawana jako MGO.
Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia.


miód Manuka MGO™ 100+ (100 %).
Miód Manuka powstaje z herbacianych krzewów, które rosną w najczystszych regionach Nowej Zelandii. Typową cechą Miodów Manuka jest zawartość methylglyoxalu, podawana jako MGO.
Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia.
prix: 39,77 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/miel_doranger_cytrusowych_BIO/35920.htmlprix: 35 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Le_miel_de_chtaignier_kasztanowy_BIO/35922.htmlprix: 33,73 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Alce_Nero_Pollen_BIO/46834.html