Confiture Łowicz 100% fruits 235g abricot et de mangue


Wartości odżywcze (%) | w 100 g: |
---|---|
energia | 672 kJ/158 kcal |
tłuszcz | <0,5 g |
w tym kwasy nasycone | <0,1 g |
węglowodany | 38 g |
w tym cukry | 38 g |
białko | 0,5 g |
sól | 0 g |
al. Stanów Zjednoczonych 61A
04-028 Warszawa
al. Stanów Zjednoczonych 61A
04-028 Warszawa
prix: 10,70 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Krokus_Dzem_wisniowy_z_kardamonem_o_obnizonej_zawartosci_cukru_bezglutenowy/109353.html2026-11-30
prix: 10,70 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Krokus_Dzem_truskawkowy_z_wanilia_o_obnizonej_zawartosci_cukru_bezglutenowy/109354.htmlprix: 9,88 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Krokus_Dzem_rabarbarowy_z_cynamonem_o_obnizonej_zawartosci_cukru_bezglutenowy/109356.html2026-11-30
brzoskwinie (44 %), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, Sporządzono z 44 g owoców na 100 (...)


prix: 5,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/faible_teneur_en_sucre_de_confiture_de_pches_brzoskwiniowy/19909.htmltruskawki (40 %), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g (...)


prix: 6,13 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/faible_teneur_en_sucre_confiture_de_fraise_truskawkowy/19913.htmlcukier, substancja żelująca (pektyny), dekstroza, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (kwas sorbowy)


prix: 4,21 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Dr._Oetker_zelfix_0301/27402.html2026-11-30
owoce mieszane (jabłka, aronie, czarne porzeczki, śliwki, truskawki), cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorb(...)


prix: 9,19 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Tutti_Frutti_dur_marmelade_._fruits_mlangs/38105.htmlmorele, cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, Sporządzono z 60 g owoców na 100 g produktu


prix: 9,42 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/confiture_faible_teneur_en_sucre_aux_abricots_z_moreli/32079.html