Traditionnelle alimentaire Foie cuit à la vapeur, fumée
Tradycyjne Jadło
Poczuj zapach, smak i różnicę!
Polecamy nasz specjał - przygotowany na podstawie wiekowej wielkopolskiej receptury. Wątrobianka znakomicie rozsmarowuje się na pieczywie. Sekret jej smaku to mięso wieprzowe, wątroba, cebula, pieprz i wiele innych przypraw.
Podgardle wieprzowe 60%, wątroba wieprzowa 25%, mięso wieprzowe 10%, pozostałe 5%: zioła i przyprawy naturalne, susz warzywny, susz cebulowy. Konserwowane solą i solą peklową.
Tradycyjne Jadło
Poczuj zapach, smak i różnicę!
Polecamy nasz specjał - przygotowany na podstawie wiekowej wielkopolskiej receptury. Wątrobianka znakomicie rozsmarowuje się na pieczywie. Sekret jej smaku to mięso wieprzowe, wątroba, cebula, pieprz i wiele innych przypraw.
Temperatura przechowywania 2-6oC
Polska
P.H.P. Tradycyjne Jadło, 63-000 Środa Wielkopolska, ul. Górki 12
Masarnia Pomarzanowice 62-010 Pobiedziska