Vin chaud avec du citron et gingembre
Wartości odżywcze (%) | Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1684/396 (kJ/kcal) |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 98 g |
w tym cukry | 98 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0,02 g |
Seler : | Może zawierać |
Zboża zawierające gluten : | Może zawierać |
Jaja : | Może zawierać |
Mleko : | Może zawierać |
Gorczyca : | Może zawierać |
Soja : | Może zawierać |
Grzaniec korzenny z cynamonem
Grzaniec smak malinowy z kardamonem
Zawartość torebki wsyp do szklanki lub kufla. Zalej powoli gorącym piwem lub winem, lejąc po ściance naczynia. Całość wymieszaj.
Gorąco polecamy: Włoskie bombardini. Na 3 porcje: 200 ml ajerkoniaku, 100 ml ciemnego rumu, 1 torebka Przyprawy do grzańca imbirowego z cytryną Kamis, bita śmietana. Ajerkoniak, rum i przyprawę wymieszaj. Całość mocno zagrzej. Podgrzewaj w wygrzanych szklankach przybranych bitą śmietaną.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Więcej inspiracji znajdziecie na: