zmielone zboża* 100 % (pełnoziarniste proso* 34 %, kukurydza*, ryż*), witamina B1, *z rolnictwa ekologicznego
Zbożowa przekąska do chrupania - w domu i podróży!
Niemowlęta, u których pojawiają się pierwsze ząbki, uwielbiają chrupiące przekąski. Naturalne, lekkie chrupki o prostym składzie idealnie sprawdzają się w każdym miejscu i czasie.
Pierwsze Chrupki HiPP BIO zostały wytworzone w 100 % z ekologicznych zbóż: prosa, kukurydzy i ryżu. Mają delikatny i naturalny smak, a ich lekka struktura sprawia, że szybko miękną w ustach, dlatego są odpowiednie właśnie dla niemowląt. Nie zawierają dodatku cukru ani soli.
Dzięki podłużnemu kształtowi maluchy same trzymają chrupki i uczą się samodzielnego jedzenia. Pierwsze Chrupki HiPP to świetna, naturalna przekąska dla niemowląt, małych dzieci oraz całej rodziny - zarówno w domu, jak i w podróży.
- bez dodatku cukru i soli
- produkt bezglutenowy
- z ekologicznych zbóż: prosa, kukurydzy i ryżu
- bez dodatku aromatów
Produkt z certyfikatem ekologicznym. Znak HiPP BIO to gwarancja najwyższej jakości ekologicznej - jeszcze wyższej niż wymagana przepisami prawa.
BIO - jakość, za którą ręczę - Stefan Hipp, bezglutenowe, bez dodatku cukru i soli, z prosa, kukurydzy i ryżu BIO
Ważne dla bezpieczeństwa Twojego dziecka:
Niebezpieczeństwo zadławienia!
- Nie podawaj, gdy dziecko leży
- Chrupki powinny być spożywane wyłącznie pod opieką osoby dorosłej
- Zadbaj o regularną higienę jamy ustnej już od pojawienia się pierwszego ząbka
HiPP
Ekologiczne, preparowane chrupki zbożowe dla niemowląt i małych dzieci.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - AT-BIO-501 rolnictwo UE/ spoza UE
Przechowuj w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po każdym użyciu szczelnie zamknij opakowanie.
Dzienna porcja: po 7. miesiącu 3-5 chrupek, po 9. miesiącu 5-10 chrupek. Podawaj jako część drugiego śniadania lub podwieczorku. Zadbaj o zrównoważoną dietę oraz zdrowy tryb życia swojego dziecka.
Torebka
Produkt UE