cous pain complet bio cous


Wartości odżywcze (%) | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Energia | 1485 kJ / 351 kcal |
Tłuszcz | 2,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 g |
Węglowodany | 66 g |
w tym cukry | 1,9 g |
Błonnik | 8,8 g |
Białko | 12 g |
Sól | 0 g |
Orzechy : | Może zawierać |
Orzeszki ziemne : | Może zawierać |
Sezam : | Może zawierać |
Soja : | Może zawierać |
Pszenica : | Zawiera |
prix: 7,48 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Melvit_Kuskus_perlowy/78566.html2026-10-14
prix: 3,24 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/gruaux_coque_orge_Kujawski_4x100g_kujawski_4x100g/25029.htmlprix: 4,27 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/orge_Pays_4x100g/26100.htmlprix: 4,86 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/semoule/26410.htmlprix: 5,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/gruau_de_sarrasin_grilles_4_sacs_4x100g/26423.htmlprix: 9,73 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Les_noix_de_cajou_._un_produit_de_lagriculture_cologique/34143.htmlprix: 12,60 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/figues_._produit_de_lagriculture_cologique/34144.htmlprix: 9,73 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/amandes_._produits_de_lagriculture_cologique/34145.htmlprix: 10,80 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Amandes_coupes._produits_de_lagriculture_cologique_migdaly_ciete_BIO/34146.htmlprix: 21,19 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Noix_du_Brsil_._le_produit_de_lagriculture_cologique/34147.htmlprix: 11,17 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/les_raisins_secs._les_raisins_secs_._les_produits_de_lagriculture_cologique_bezglutenowe_BIO/34148.htmlsuszona żurawina* (60%), cukier trzcinowy* (40%), olej słonecznikowy* (0,1%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)


prix: 7,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/canneberges_sucres_avec_du_sucre_de_canne_._le_produit_de_lagriculture_cologique_trzcinowym_BIO/34149.htmlRodzynki sułtanki*, olej słonecznikowy* (0,5%) (*certyfikowany składnik ekologiczny) Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna - 292 kcal ( 1242 kJ) Białko- 2,7 g Węg(...)


prix: 21,81 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/les_raisins_secs._les_raisins_secs_._les_produits_de_lagriculture_cologique_bezglutenowe_BIO/34150.html