Czosnek to skarbnica witamin i składników odżywczych,
główne źródło naturalnych fitoncydów, które zwalczają wszelkiego rodzaju bakterie i zarazki. Każdy rodzaj suszonego czosnku można bezpiecznie dodawać do zup i sałatek, potraw mięsnych, rybnych i drobiowych oraz dań warzywnych. Dużą zaletą granulowanego czosnku jest to, że nie pali się i nie czernieje podczas gotowania na otwartym ogniu lub w piekarniku.
Czosnek suszony mielony.
Czosnek to skarbnica witamin i składników odżywczych,
główne źródło naturalnych fitoncydów, które zwalczają wszelkiego rodzaju bakterie i zarazki. Każdy rodzaj suszonego czosnku można bezpiecznie dodawać do zup i sałatek, potraw mięsnych, rybnych i drobiowych oraz dań warzywnych. Dużą zaletą granulowanego czosnku jest to, że nie pali się i nie czernieje podczas gotowania na otwartym ogniu lub w piekarniku.