

wiśnie, cukier, substancja żelująca - pektyny, substancje zagęszczające - guma guar i guma ksantanowa, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, Sporządzono z 70 g owoców na 100 (...)


prix: 9,14 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/faible_teneur_en_sucre_confiture_de_cerise_wisniowa/19901.htmljagody, cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, substancje zagęszczające - guma guar i guma ksantanowa, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu, sporządz(...)


prix: 11,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/faible_teneur_en_sucre_confiture_de_bleuets_jagodowa/22067.htmltruskawki, cukier, substancja żelująca - pektyny, substancje zagęszczające - guma guar i guma ksantanowa, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorb(...)


prix: 9,14 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/faible_teneur_en_sucre_confiture_de_fraise_truskawkowa/22068.htmlczarne porzeczki, cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, substancje zagęszczające - guma guar i guma ksantanowa, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, Sporządzono z 60 (...)


prix: 9,76 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/confiture_faible_teneur_en_sucre_de_cassis_z_czarnej_porzeczki/22069.htmlwiśnia nadwiślanka, cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, Sporządzono z 70 g owoców na 100 g produktu, Łączna zawartość cukru 40 g na 100(...)


prix: 7,85 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Herbapol_confiture_de_cerise_supplmentaire_faible_teneur_en_sucre_niskoslodzona/56071.htmltruskawki, cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, Sporządzono z 70 g owoców na 100 g produktu, Łączna zawartość cukru 40 g na 100 g produktu


prix: 7,51 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Herbapol_confiture_la_fraise_supplmentaire_faible_teneur_en_sucre_extra_niskoslodzona/56072.htmlmaliny (odmiany polana), cukier, woda, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, Sporządzono z 60 g owoców na 100 g produktu, Łączna zawartość cukru (...)


prix: 7,85 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Herbapol_confiture_de_framboise_supplmentaire_faible_teneur_en_sucre_niskoslodzona/56073.htmlprzecier jabłkowy (96 g na 100 g produktu gotowego), cukier, przeciery w zmiennych proporcjach: truskawkowy i aroniowy (4 g na 100 g produktu gotowego), regulator kwasowości -(...)


prix: 5,57 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Stovit_Marmolada_o_smaku_truskawkowym/111981.html