SKŁADNIKI
mąka ryżowa \npełnoziarnista*, witamina B1 (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Od 4 do 6 miesiąca \nżycia- po konsultacji z lekarzem pediatrą.
SPOSÓB \nPRZYGOTOWANIA
Zagotować wodę lub mleko. Na każde 50 ml płynu wsypać \n1 łyżkę (5 g) kaszki, mieszać do uzyskania porządanej konsystencji, ostudzić do \ntemperatury odpowiedniej do jedzenia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość \nenergetyczna: 1614 kJ / 380 kcal;
Tłuszcz: 1,0 g;
w tym kwasy \ntłuszczowe nasycone: 0g;
Węglowodany: 85,0 g;
w tym cukry: \n0,3 g;
Białko: 7,9g;
Sól: 0,09 g;
ZALECANE WARUNKI \nPRZECHOWYWANIA
Przechowywaćw suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu \nprzechowwać w szczelnie zamkniętym opakowaniu i spożyć w ciągu 3-4 tygodni. \n
mąka ryżowa pełnoziarnista*, witamina B1 (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SKŁADNIKI
mąka ryżowa
pełnoziarnista*, witamina B1 (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Od 4 do 6 miesiąca
życia- po konsultacji z lekarzem pediatrą.
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Zagotować wodę lub mleko. Na każde 50 ml płynu wsypać
1 łyżkę (5 g) kaszki, mieszać do uzyskania porządanej konsystencji, ostudzić do
temperatury odpowiedniej do jedzenia.
face=\"Open Sans\">WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość
energetyczna: 1614 kJ / 380 kcal;
Tłuszcz: 1,0 g;
w tym kwasy
tłuszczowe nasycone: 0g;
Węglowodany: 85,0 g;
w tym cukry:
0,3 g;
Białko: 7,9g;
Sól: 0,09 g;
face=\"Open Sans\">ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywaćw suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu
przechowwać w szczelnie zamkniętym opakowaniu i spożyć w ciągu 3-4 tygodni.