BIO Alb Or pâtes alimentaires épeautre
Składniki:
ekologiczna mąka orkiszowa, sól
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna: 1538 kJ / 362 kcal;
Tłuszcz: 2,10 g;
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,90 g;
Węglowodany: 71,0 g;
W tym cukry: 0,50 g;
Błonnik: 4,0 g;
Białko: 13,0 g;
Sól: 0,55 g.


Składniki:
ekologiczna mąka orkiszowa, sól
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna: 1538 kJ / 362 kcal;
Tłuszcz: 2,10 g;
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,90 g;
Węglowodany: 71,0 g;
W tym cukry: 0,50 g;
Błonnik: 4,0 g;
Białko: 13,0 g;
Sól: 0,55 g.
prix: 4,16 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Nouilles_aux_oeufs_Brothy_Krajaneczka_Krajaneczka/26298.htmlprix: 4,15 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Tranches_doeufs_de_site_Web/32393.htmlprix: 6,18 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Ptes_de_semoule_tagliatelles_nid_Gniazda_Semolina_BIO/35903.htmlprix: 4,15 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Nouilles_site_dufs_toiles/37279.htmlprix: 4,15 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Riz_et_nouilles_aux_oeufs_domestiques/38627.htmlprix: 10,63 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/penne_ptes_compltes_peautre_bio_fente_tagliatelle_z_plaskurki_BIO/44076.htmlprix: 5,40 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Nouilles_PolMak_pour_les_enfants_Merry_Literki/45937.htmlprix: 7,38 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Alb_Or_Pasta_pour_les_enfants_Dinosaures_Semoule_BIO_BIO/46910.htmlprix: 7,46 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Alb_Or_Pasta_for_Kids_Ferme_Semoule_BIO_BIO/46911.htmlprix: 7,46 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Alb_Or_Pasta_pour_les_enfants_safari_Semoule_BIO_BIO/46912.htmlprix: 9,32 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/BIO_Alb_or_Egg_nouilles_fil_peautre_orkisz_BIO/47713.html2027-09-26
prix: 11,65 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/AlbGold_Makaron_orkiszowy_swiderki_BIO/82034.html2027-07-22
prix: 9,79 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Alb_Gold_makaron_Swiderki_kukurydziano_ryzowy_bezglutenowy_BIO/85730.htmlprix: 11,57 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Alb_Gold_makaron_swiderki_gryczany_bezglutenowy_BIO/85731.html2028-09-19
prix: 10,50 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Alb_Gold_Makaron_Penne_ryzowy_razowy_bezglutenowy_BIO/85732.html2027-02-21