La nourriture traditionnelle de l'abattage du foie de porc
Tradycyjne Jadło.
Poczuj zapach, smak i różnicę!
Bardzo delikatny, łatwo rozsmarowujący się aromatyczny produkt. Wyborny smak zawdzięcza naturalnym przyprawom i dodatkowo sparzonej, a następnie spasteryzowanej wątróbce. Przygotowywany według receptury o długiej tradycji.
Produkt tylko pasteryzowany.
Podgardle wieprzowe 60%, wątroba wieprzowa 25%, mięso wieprzowe 10%, pozostałe 5%: zioła i przyprawy naturalne, susz warzywny w tym seler, susz cebulowy, sól. Konserwowane solą i solą peklową.
Wartość odżywcza: |
w 100g |
Wartość energetyczna |
1390 kJ / 336 kcal |
Tłuszcz |
32,0 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone |
13,0 g |
Węglowodany |
2,3 g |
Cukry |
1,6 g |
Białko |
11,0 g |
Sól |
0,8 g |
Zawiera seler
Tradycyjne Jadło.
Poczuj zapach, smak i różnicę!
Bardzo delikatny, łatwo rozsmarowujący się aromatyczny produkt. Wyborny smak zawdzięcza naturalnym przyprawom i dodatkowo sparzonej, a następnie spasteryzowanej wątróbce. Przygotowywany według receptury o długiej tradycji.
Produkt tylko pasteryzowany.
Produkt bezglutenowy
Temperatura przechowywania 2-6oC
160g
Polska
P.H.P. Tradycyjne Jadło, 63-000 Środa Wielkopolska, ul. Górki 12
Masarnia Pomarzanowice 62-010 Pobiedziska
Comment ajouter un avis?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 4/5
Na podstawie 15 ocen.