Products
mięso wieprzowe, mięso wołowe, sól, przyprawy naturalne, dekstroza, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, cukier, substancja konserwująca-azotyn sodu. 100g produktu wyprodukowa(...)
![Tomate au basilic SOS de BIO 500g - ALCE NERO](https://dodomku.pl/images/products/140x140/full/00039851.jpg?id=1719556609)
![Tomate au basilic SOS de BIO 500g - ALCE NERO](https://dodomku.pl/images/products/140x140/full/00039851.jpg?id=1719556609)
prix: 19,21 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Tomate_au_basilic_SOS_de_BIO_500g_ALCE_NERO/39851.html2024-07-21
mięso wieprzowe, mięso wołowe, sól, przyprawy naturalne, dekstroza, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, cukier, substancja konserwująca-azotyn sodu. 100g produktu wyprodukowa(...)
![SOS LÉGUMES Ortolani 350g BIO - ALCE NERO](https://dodomku.pl/images/products/140x140/full/00039861.jpg?id=1719556806)
![SOS LÉGUMES Ortolani 350g BIO - ALCE NERO](https://dodomku.pl/images/products/140x140/full/00039861.jpg?id=1719556806)
prix: 31,69 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/SOS_LGUMES_Ortolani_350g_BIO_ALCE_NERO/39861.html2024-07-21
mięso wieprzowe, mięso wołowe, sól, przyprawy naturalne, dekstroza, przeciwutleniacz- kwas askorbinowy, cukier, substancja konserwująca-azotyn sodu. 100g produktu wyprodukowa(...)
![SOS TOMATE Avec WARZ .](https://dodomku.pl/images/products/140x140/full/00039974.jpg?id=1719557089)
![SOS TOMATE Avec WARZ .](https://dodomku.pl/images/products/140x140/full/00039974.jpg?id=1719557089)
prix: 28,78 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/SOS_TOMATE_Avec_WARZ_./39974.html2024-07-26
surowce wieprzowe 67% (tłuszcz wieprzowy, skórki wieprzowe, mięso wieprzowe 15%, wątroba wieprzowa 11%), woda, kasza manna (gluten), sól, przyprawy naturalne, substancja konse(...)
![SOS tomates aux olives 200g BIO - ALCE NERO](https://dodomku.pl/images/products/140x140/full/00040268.jpg?id=1719557320)
![SOS tomates aux olives 200g BIO - ALCE NERO](https://dodomku.pl/images/products/140x140/full/00040268.jpg?id=1719557320)
prix: 13,82 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/SOS_tomates_aux_olives_200g_BIO_ALCE_NERO/40268.html2024-07-25