Kawałki cielęciny z małym dodatkiem wątróbki z indyka po ugotowaniu w rosole z bogatym dodatkiem naturalnych przypraw roztarte na smarowny pasztet.
Cielęcina jedno z najdelikatnieszych mięs zawsze była rarytasem na polskim stole.
Składniki: mięso cielęce 70%, mięso wieprzowe 10%rosół cielęcy 10%, wątroba cielęca lub indycza 4%, marchew, pietruszka, cebula suszona, rozmaryn, pieprz czarny, lubczyk, tymianek, gałka muszkatołowa, sól kamienna.
Kawałki cielęciny z małym dodatkiem wątróbki z indyka po ugotowaniu w rosole z bogatym dodatkiem naturalnych przypraw roztarte na smarowny pasztet.
Cielęcina jedno z najdelikatnieszych mięs zawsze była rarytasem na polskim stole.
Produkt bezglutenowy.
POLSKA
ul. Górki 12
63-000 Środa Wielkopolska
Comment ajouter un avis?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 1 oceny.
- G.G , 2024-03-05 18:40:53Polecam, pasztet bez skrobi i cukru.