SKŁADNIKI
cukier* \n (cukier trzcinowy nierafinowany Rapadura*, cukier trzcinowy Cristallino*), masa \n kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, mieszanka przypraw* (1%) (cynamon*, kolendra*, \nanyż*, nasiona kopru włoskiego*, imbir*, goździk*, gałka muszkatołowa*, \n pieprz*), wanilia bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa \n kakaowa min. 55%.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 \n g
Wartość energetyczna 2255 kJ / 542 \nkcal
Tłuszcz: 36 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 \ng
Węglowodany: 46 g
w tym cukry: 43 g
Błonnik: 7,4 \ng
Białko: 5,4 g
Sól: 0 g
NFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy, mleko \n(łącznie z laktozą) oraz soję.
ZALECANE WARUNKI \nPRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. \n


SKŁADNIKI
cukier*
(cukier trzcinowy nierafinowany Rapadura*, cukier trzcinowy Cristallino*), masa
kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, mieszanka przypraw* (1%) (cynamon*, kolendra*,
anyż*, nasiona kopru włoskiego*, imbir*, goździk*, gałka muszkatołowa*,
pieprz*), wanilia bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa
kakaowa min. 55%.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna 2255 kJ / 542
kcal
Tłuszcz: 36 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22
g
Węglowodany: 46 g
w tym cukry: 43 g
Błonnik: 7,4
g
Białko: 5,4 g
Sól: 0 g
size=\"2\">NFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy, mleko
(łącznie z laktozą) oraz soję.
face=\"Open Sans\">
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Comment ajouter un avis?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 1 oceny.
Miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, cukier kokosowy* (7%) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 92%.


prix: 16,46 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Vivani_Czekolada_gorzka_92_kakao_BIO/46707.htmlmiazga kakaowa, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, cukier, tłuszcz kakaowy, aromat, emulgator (lecytyny sojowe), Masa kakaowa minimum 80 %


prix: 7,89 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Wedel_Czekolada_mocno_gorzka_80/73685.htmlMiazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, kakao ziarna kruszone* 5% (*certyfikowany składnik ekologiczny).


prix: 17,36 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Vivani_Czekolada_gorzka_100_kakao_BIO/86546.html2027-04-30
cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, miazga z orzechów laskowych, emulgator (lecytyny sojowe), aromat(...)


prix: 7,67 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Wedel_czekolada_mocna_mleczna/90534.html2026-07-16
miazga kakaowa*, daktyle w proszku* (27 %), tłuszcz kakaowy*, Masa kakaowa min. 71 %, *Surowce pochodzące z upraw ekologicznych


prix: 24,15 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Super_Fudgio_Czekolada_slodzona_daktylami_bezglutenowa_BIO/101198.html2026-11-07
cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, kawałki orzechów laskowych (12 %), miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, miazga z orzechów laskowych, (...)


prix: 7,82 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Wedel_Czekolada_mocno_mleczna_z_orzechami_laskowymi/105902.html2026-01-01
cukier, orzechy laskowe (23 %), miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcze roślinne (palmowy, shea), tłuszcz mleczny(...)


prix: 7,39 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/nussbeisser_chocolat_au_lait_avec_noisettes_entires_mleczna_z_calymi_orzechami/18264.htmlczekolada mleczna 50 % (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny sojowe i E 476, aro(...)


prix: 7,84 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/caramel_au_chocolat/18290.htmlprix: 2,73 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Santimi_Sezamki_slodzone_maltitolem_i_ksylitolem/111876.htmlskórka pomarańczy* 57 %, syrop glukozowo-fruktozowy*, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)


prix: 11,15 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Rapunzel_Skorka_pomaranczy_kandyzowana_BIO/111878.html2026-10-01