Jedno z najpopularniejszych salami we Włoszech. Wykonane jest z chudego mięsa wieprzowego. Ma jasno czerwony kolor i posiada strukturę drobnoziarnistą.
Najbardziej niezwykłą cechą salami Milano jest to, że ma słodki i delikatny smak. Doskonałe na deskę serów i wędlin lub po prostu na kanapkę.
Zmielone, łagodne, o delikatnej strukturze. Nie zawiera glutenu, środków chemicznych i konserwantów. Bez ubocznych produktów mlecznych. Umieszczone w tabeli produktów dla osób dotkniętych celiakią. 100% mięso wieprzowe z włoskich gospodarstw hodowlanych.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 370 kcal / 1536 kJ; Tłuszcz: 30,20 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,64 g Węglowodany: 0 g; w tym cukry: 0 g; Białko: 24,60 g; Sól: 3,9 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w warunkach chłodniczych, w temperaturze maksymalnej 7 st. C.
Jedno z najpopularniejszych salami we Włoszech. Wykonane jest z chudego mięsa wieprzowego. Ma jasno czerwony kolor i posiada strukturę drobnoziarnistą.
Najbardziej niezwykłą cechą salami Milano jest to, że ma słodki i delikatny smak. Doskonałe na deskę serów i wędlin lub po prostu na kanapkę.
Zmielone, łagodne, o delikatnej strukturze. Nie zawiera glutenu, środków chemicznych i konserwantów. Bez ubocznych produktów mlecznych. Umieszczone w tabeli produktów dla osób dotkniętych celiakią. 100% mięso wieprzowe z włoskich gospodarstw hodowlanych.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 370 kcal / 1536 kJ; Tłuszcz: 30,20 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,64 g Węglowodany: 0 g; w tym cukry: 0 g; Białko: 24,60 g; Sól: 3,9 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w warunkach chłodniczych, w temperaturze maksymalnej 7 st. C.