De sauce tomate italienne aux câpres et l'origan


Porcja dla 4 osób
Zawartość opakowania przelać do odpowiedniego naczynia i gotować na małym ogniu przez ok. 5 -1 0 minut.
Przygotowanym sosem możemy polać makaron, ryż, kopytka, pyzy. Idealnie nadaje się zarówno do potraw mięsnych, jak i warzywnych.
Propozycja serwowania
Pizza: sos nakładać bezpośrednio na ciasto, potem dodać według uznania ser oraz inne dodatki. Sos idealnie nadaje się także do gotowej pizzy zamiast ketchupu.
Zimny sos lub dip: schłodzić, dodać według uznania przyprawy np.: Vegetę Natur lub majeranek oraz inne składniki, jak koperek czy papryczkę. Podawać jako dip do warzyw, chipsów oraz tacos, jako dodatek do dań z grilla, mięs, do bruschetty lub innych zapiekanek.
przez:
Columbus S.r.l.
Strada Barghetto 9A
IT - 43123 Martorano (Parma)
Włochy
ul. Asfaltowa 28
66-470 Kostrzyn nad Odrą
prix: 5,64 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/la_mousse_de_tomate/32482.htmlprix: 5,41 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/des_tranches_de_tomates_classique_klasyczne/43027.htmlprix: 5,41 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/tomates_entires_sans_peau_Bez_skorki_w_soku_pomidorowym/43028.html