Melissa Primo Gusto Farfalle
Wartości odżywcze (%) | na 100 g |
---|---|
Wartość Energetyczna | 1500 kJ/354 kcal |
Tłuszcz | 1,5 g |
w tym Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 72,1 g |
w tym Cukry | 3,8 g |
Białko | 12 g |
Sól | 0,025 g |
Jaja : | Może zawierać |
Pszenica : | Zawiera |
Selekcja najlepszych gatunków pszenicy twardej i wyposażenie naszych fabryk pozwala naszym specjalistom stworzyć doskonałą jakość makaronów Primo Gusto o złotym kolorze i strukturze Al Dente. Zarówno makarony, jak i inne nasze produkty, oliwy z oliwek i przetwory pomidorowe stanowią podstawowe składniki diety śródziemnomorskiej, która zapewnia zdrowie i dobrą kondycję.
1. Na każde 100 g makaronu należy użyć 1 l wody i 10 g soli.
2. Wrzucić makaron do osolonej, wrzącej wody i zamieszać. Gotować 12\' - 13\' minut od czasu do czasu mieszając.
3. Odcedzić makaron pozostawiając niewielka ilość wody. Dodać oliwę lub masło.
MELISSA KIKIZAS FOOD PRODUCTS S.A.
1 Vionos str.
10443 Athens
Greece
ul. Annopol 4A
03-236 Warszawa
Poland