Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Melissa
masa netto

masa netto

250 g

data przydatności

date d'expiration:

2021-07-19

pojemność

cena za kilogram

16,40 zł / kg

kraj

Kraj pochodzenia

UE

kod kreskowy

Kod kreskowy(EAN):

5201193203734

5201193203734

prix: 4,10

4.10 PLN 2021-07-19 NewCondition
Melissa Melissa Primo Gusto Melissa Melissa Primo Gusto
Conchiglioni 250 g
15,60zł/kg

prix: 3,90

PLN
1
14
date d'expiration
2020-06-29
semolina z pszenicy durum, woda
Wartości odżywcze (%)na 100 g
Wartość Energetyczna 1525 kJ /360 kcal
Tłuszcz 1,5 g
w tym: Kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g
Węglowodany 73 g
w tym: Cukry 3,2 g
Białko 12 g
Sól 0,01 g

Jaja : Może zawierać
Pszenica : Zawiera
Primo Gusto
Nazwa produktu uregulowana prawnie:Makaron w 100% z semoliny z pszenicy durum.
Przechowywanie:Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
Przepisy:Jak przygotować Conchiglioni „All'Italiana": Składniki do nadzienia: 600 g mielonej wołowiny, 600 g mielonej wieprzowiny, 175 startego parmezanu, 200 g bułki tartej, 50 ml oliwy z oliwek, 50 g masła, 2 jajka (ubite), 2 średnie marchewki (starte), 2 średnie cebule (drobno pokrojone), 1 ząbek czosnku. Sposób przygotowania: Na dużej patelni powoli rozgrzać oliwę, dodać cebulę, czosnek i marchewkę. Podsmażyć do momentu, aż cebula się zeszkli. Dodać wołowinę i wieprzowinę. Smażyć przez 15 minut, zdjąć z ognia, studzić przez 10 minut. Dodać ser, bułkę tartą i jajka. Farsz dobrze wymieszać i gdy wystygnie, nadziewać nim Conchiglioni. Posmarować masłem i polać sosem pomidorowym dno żaroodpornego płytkiego naczynia. Układać Conchiglioni, tak aby się nie stykały. Polać Conchiglioni resztą sosu pomidorowego. Posypać wiórkami masła. Przykryć całość folią aluminiową. Piec 40 minut w uprzednio rozgrzanym do 160°C piekarniku. Zdjąć folię. Przyrumienić przez kolejne 5 minut. Wyjąć z piekarnika, odstawić na 5 minut. Podawać ze startym parmezanem. Sos: 2 puszki koncentratu pomidorowego (140 g), 25 ml oliwy z oliwek, 1 średnia cebula, 1 litr bulionu, szklanka białego wina. Oliwę rozgrzać powoli na dużej patelni. Dodać cebulę. Smażyć do zeszklenia. Powoli dodać bulion i koncentrat pomidorowy. Gotować na małym ogniu przez 15 minut. Dodać wino. Gotować przez kolejne 15 minut. Zdjąć z ognia, ostudzić.
Rodzaj opakowania:Karton
Kraj pochodzenia:UE
Adres producenta:Wyprodukowano i zapakowano dla MELISSA KIKIZAS FOOD PRODUCTS S.A. 1 Vionos Str. 10443, Athens
Adres zwrotny:
Lubella cannelloni pâtes 53 Lubella cannelloni pâtes 53
250 g
19,04zł/kg

prix: 4,76

PLN
1
6
date d'expiration
2021-04-30
Lubella Nouilles aux oeufs Brothy Lubella Nouilles aux oeufs Brothy
Krajaneczka 250 g
11,28zł/kg

prix: 2,82

PLN
1
18
date d'expiration 2022-12-05
Lubella Tranches d'oeufs de site Lubella Tranches d'oeufs de site
Web 250 g
11,28zł/kg

prix: 2,82

PLN
1
18
date d'expiration 2022-12-02
Alce Nero Pâtes de semoule Alce Nero Pâtes de semoule
tagliatelles nid 250 g
24,88zł/kg

prix: 6,22

PLN
1
2
date d'expiration
2022-10-02
Lubella Perles de pâtes maison Lubella Perles de pâtes maison
d'œufs 250 g
11,28zł/kg

prix: 2,82

PLN
1
16
date d'expiration 2022-11-27
Lubella Nouilles site d'œufs Lubella Nouilles site d'œufs
étoiles 250 g
11,28zł/kg

prix: 2,82

PLN
1
20
date d'expiration 2022-12-16
Lubella Riz et nouilles aux oeufs Lubella Riz et nouilles aux oeufs
domestiques 250 g
11,28zł/kg

prix: 2,82

PLN
1
20
date d'expiration 2022-12-19
koszyk z zakupami
zwiń koszyk