cukier, mąka pszenna, nadzienie 22% [przecier jabłkowy, cukier, zagęszczony przecier śliwkowy 3,3%, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), skrobia modyfikowana, substancja żelująca (pektyny), aromat, substancja konserwująca (sorbinian potasu)], mąka żytnia, skrobia ziemniaczana, barwnik (karmel), substancja spulchniająca (węglany amonu), substancja zagęszczająca (guma arabska), przyprawy 0,3%, sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat
Wartości odżywcze (%) | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1428 kJ |
Wartość energetyczna | 336 kcal |
Tłuszcz | 0.6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0.2 g |
Węglowodany | 77 g |
w tym cukry | 50 g |
Białko | 5.1 g |
Sól | 0.09 g |
Jaja : | Może zawierać |
Mleko : | Może zawierać |
Orzechy : | Może zawierać |
Orzeszki ziemne : | Może zawierać |
Żyto : | Zawiera |
Sezam : | Może zawierać |
Soja : | Może zawierać |
Pszenica : | Zawiera |
Comment ajouter un avis?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 4/5
Na podstawie 2 ocen.
prix: 9,89 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Copernic_Du_coeur_de_pain_dpices_dusine_en_peluche_dans_une_saveur_dabricot_dessert_au_chocolat_nadziewane_w_deserowej_czekoladzie_smak_morelowy/55532_2274026_989.htmlprix: 10,48 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Copernic_Du_coeur_de_pain_dpice_de_coeur_de_lusine_en_dessert_au_chocolat_avec_du_miel_piernikowe_w_deserowej_czekoladzie_z_dodatkiem_miodu/55533.htmlprix: 9,51 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Copernic_Du_coeur_de_pain_dpices_dusine_farcies_avec_du_blanc_saveur_de_chocolat_de_cassis_nadziewane_w_bialej_czekoladzie_smak_czarnej_porzeczki/55535.htmlprix: 11,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Copernic_Du_coeur_du_gteau_de_pain_dpice_de_lusine_de_chocolat_de_remplissage_dessert_aux_fruits_piernikowy_w_deserowej_czekoladzie._nadzienie_owocowe/55537.html