Boczek wieprzowy, sól, glukoza, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu, 100 g wyrobu wyprodukowano ze 100 g boczku wieprzowego.
bez glutenu, boczek... i wreszcie smakuje!, do makaronu, do zup, do jajecznicy, do sałatek
Kaminiarz
Boczek wieprzowy, surowy wędzony, pokrojony w słupki.
Przechowywać w temp. od +2°C do +6°C
Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Tacka
Zakład Mięsno-Wędliniarski KAMINIARZ Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.
ul. Leszczyńska 28,
64-115 Święciechowa
Zakład Mięsno-Wędliniarski KAMINIARZ Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.
ul. Leszczyńska 28,
64-115 Święciechowa